Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Firma provozuje horskou chatu Na Pastvinách ve Václavově u Bruntálu. Poskytuje ubytování v 6 apartmánech typu 2+KK a 3+ KK, každý s vlastním, vstupem. Uložení kol, lyží, kočárků v uzamykatelném sklepě. Soukromé parkování, smart TV, vlastní koupelna s vanou.

Lyžařský vlek: - areál Praděd - areál Čerťák - areál Klobouk. Wellness hotel sauna

Ubytování v rekreační chalupě v Jeseníkách. Chalupa je vybavena venkovním bazénem, saunou, antukovým tenisovým kurtem, vnitřním a venkovním krbem s možností grilování. Chalupu je možné si pronajmout jako celek. Dispozice je 8 lůžek ve dvou dvoulůžkových a jednom čtyřlůžkovém pokoji. parkování u chalupy.

Ubytování v penzionu v Malé Morávce nedaleko Pradědu. kapacita penzionu je 16 osob plus 4 osoby v samostatném apartmánu. Plně vybavená kuchyně a společná jídelna. Připojení k internetu a úschova kol.

Horský hotel Brans s.r.o. nabízí komfortní ubytování ve dvou až čtyřlůžkových, moderně zařízených pokojích. Nově zrekonstruovaný hotel najdete v příjemném prostředí Malé Morávky přímo pod Pradědem. Kapacita hotelu je 26 pokojů, se 67 lůžky a 26 přistýlkami pro 93 hostů. Součástí hotelu je restaurace a wellness. Jako jeden z mála hotelů v České ...

Penzion Za radnicí: - ubytování v soukromí v centru města - možnost zapůjčeí sportovních potřeb.

Penzion v Malé Morávce nedaleko Pradědu poskytuje ubytování v apartmánech. Velké parkoviště přímo u objektu. Součástí penzionu je zahrada s dětským hřištěm, altánkem, bazénem, venkovním posezením. Úschovna kol a lyží.

Ubytování Pod Javorem: - chata, ubytování v samostatném objektu - kapacita 8 lůžek ve dvou podkrovních pokojích - přízemí kuchyňský kout, společná kuchyně - 2x koupelna + WC Společná kuchyně Zahradní krb

Ubytování v hotelu a obytných sudech v Ludvíkově nedaleko karlovy studánky. Možnost pobytových balíčků pro rodiny s dětmi, s pivní lázní nebo silvestrovský pobyt.

Penzion Eva se nachází v malé vesničce Milotice nad Opavou nedaleko Bruntálu.

Ubytování v apartmánech - 4, 6 a 8 lůžkové apartmány. Každý apartmán je vybaven vlastní kuchyňkou s lednicí, koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Za poplatek lze zapůjčit TV na pokoj. 1 apartmá bezbariérové, pro tělesně postižené.

Ubytování v chatce v centru malé Morávky. Kapacita 30 osob - dispozice chaty je Sedm pokojů včetně soc. zařízení, všechny pokoje vybaveny TV.

Ubytování. Služby: - recepce - restaurace - zasedací místnost - masáže a služby pedikérky - 32 pokojů - wi-fi, TV, SAT, minibar.

Ubytování v soukromí v nádherném prostředí lázeňského městečka Karlovy Studánky. V objektu se nachází 6 dvojlůžkových pokojů s možností přistýlky. Hosté mají k dispozici úschovnu kol, lyží a kočárků.

Ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a televizí. Hosté hotelu mají k dispozici kulečník, vířivou vanu, saunu, solárium a posilovnu. Součástí hotelu je i restaurace.

Útulné ubytování v chalupě se zahradou vhodné pro rodiny s dětmi. Chalupa je vzdálená 15 minut jízdy autem od Pradědu. Chalupa má plně vybavenou kuchyni s mrazákem a myčkou. Na chalupě je i pokoj s dětskou hernou. Na zahradě se nachází vyhřívaná bazén se slanou vodou.

Hotel s celoročním ubytováním a restaurací Relaxační centrum Koliba: - finská sauna pro 4 osoby - hydromasážní vířivá vana.

Poskytuje ubytování v rodinném, hotelu s restaurací v srdci Jeseníků. Hotel poskytuje ubytování ve 12 prostorných pokojích se 2, 3 a 4 pokoji nebo v podkrovním studiu s kuchyňkou.

Penzion v centru Krnova. N a každém pokoji je vlastní sociální zařízení, koupelna, Wifi a připojení k internetu. parkování zdarma přímo u objektu. Zajištění stravování.

Ubytování v soukromí s kapacitou 14 lůžek nedaleko Karlovy Studánky v Jeseníkách. 4 samostatné apartmány - kuchyňka, sociální zařízení. Ubytování se zvířaty povoleno.

Ubytování v Hrubém Jeseníku. Celková kapacita penzionu je 35 osob. 13 dvou a čtyřlůžkových pokojů. Kouplena a WC vlastní na každém pokoji. Společenská místnost s krbem. Sauna, posilovna.

Ubytování v Jeseníkách. Kompletní sportovně-rekreační služby ve vrcholové části Jeseníků - Petrovy kameny, Praděd. Celoroční ubytování na Pradědu. Lyžařský areál Figura. Pořádání lyžařských závodů (i komerčně pro firmy). Ubytovací kapacita: - 45 lůžek s možností přistýlek. K dispozici dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje s úplným ...

Ubytování v lázeňském městečku Karlova Studánka, nedaleko od tenisových kurtů a lyžařského vleku. Kapacita: - 16 lůžek s vlastní kuchyňkou. Lázeňské služby. Bazénové centrum.