Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
AGROKRAS s.r.o. provozuje wellness srub Viktorie s ubytováním pro 1 až 10 osob v 5 ložnicích.

Marketa Kolářová poskytuje ubytování v roubence v podhůří Jeseníků.

DPZM systém s.r.o. je provozovatelem rekreační chaty s možností lyžování a saunování.

Chalupa v Jeseníkách k pronájmu: - velká oplocená zahrada - zapuštěný bazén - sjezdovky, bežecké trasy, cyklotrasy - vhodné pro rodiny s dětmi - týdenní i víkendové pobyty.

Hotel VZ Ovčárna nabízí příjemné ubytování v půvabném prostředí Jeseníků v nadmořské výšce 1 300 m na křižovatce běžeckých a turistických tratí, přímo pod nejvyšším vrcholem - horou Praděd. Služby jsou poskytovány i široké veřejnosti.

Dva apartmány v nově opravené horské chalupě v srdci Jeseníků. Samostatná chata. Sauna, terasa, gril, hřiště, soukromý vodoléčebný areál. Klidné místo u lesa, blízkost čtyřsedačkové lanovky i koupaliště.

Hotel: - ubytování, ubytovací služby - sauna - tělocvična (13x5 m) - WiFi zdarma (internet). Kapacita hotelu: - 30 osob ve dvoulůžkových pokojích, s možností přistýlky až pro 45 osob. Pokoje mají vlastní sociální zařízení a koupelnu, jsou vybaveny TV. Ubytování skupin. Hostinská činnost, stravování: - restaurace. Sportovní ...

Pobyt s polopenzí. Ubytování. Půjčovna: - treckingová kola - koloběžky se sedlem pro dítě.

Horské lázně Karlova Studánka leží v Jeseníkách na úpatí Pradědu a poskytují lázeňské a wellness procedury pro sportovce, seniory a osoby s problémy se srdcem, astmatem, alergiemi i pro diabetiky a po onkologické léčbě. Můžete si zde dopřát regeneraci v prostředí s nejčistším vzduchem v ČR a unikátním horským architektonickým stylem. ...

Ubytovna - celková kapacita 21 lůžek - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje se společným sociálním zázemím - společenská místnost - parkoviště

Ubytování v chatě v obci Suchá Rudná v Jeseníkách. Chata s 8 lůžky.

Ubytování v chatě u lesa s restaurací v srdci Jeseníků. Pronájem apartmánů. Součástí objektu je i restaurace.

Farma Kočov v oblasti Jeseníků je to pravé nejen pro rodiny s dětmi, ale také pro romantické výlety nejen na elektrokolech. Restaurace: - stylová restaurace s krbem - kapacita restaurace včetně privátního salónku 110 míst - domácí kuchyně - letní zahrádka s dětským koutkem, hřištěm a houpačkami - 80 míst - bowling - 2 bowlingové ...

Penzion - ubytování: - ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízení a TV - kapacita - čtrnáct lůžek - společná, plně vybavená kuchyňka - společenská místnost s krbovými kamny - místnost na ukládání kol a lyží.

Prodej: - smíšené zboží. Ubytování: - apartmány.

Pension DANA se nachází v podhorském městečku ve Vrbně pod Pradědem nedaleko lázní Karlovy Studánky a nejvyšší horou Jeseníků Praděd. Je vhodný pro rodinné dovolené, romantické i pro služební jednodenní přenocování.

Bistro: - prostory pro firmení prezentace a večírky. - spodní salónek 20 mist - hostovna 40 míst Ubytování: - 5 dvoulůžkových pokojů - kuchyň s jídelnou, obývací pokoj - bazén, sauna.

Penzion s restaurací v malé Morávce. Hosté mají k dispozici společenskou místnost a restauraci.