Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion a restaurace U Coufalů je rodinný penzion, který nabízí: - 2 dvoulůžkové, 3 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky - apartmány - 2 dvoulůžkové apartmány s možností přistýlky - na pokojích koupelna se sprchovým koutem, WC, TV+SAT, telefon, net - celková kapacita je 14 lůžek + 5 přistýlek. - tel.:736227226. Restaurace: - ...

Václav Merta poskytuje ubytování v soukromí: -kapacita 10 osob -tři pokoje 2/3, 1/4 -každý pokoj má vlastní sociální zařízení -společná kuchyňka. Ranch: -výuka jízdy na koni -turistické vyjížďky -chov strakatých huculských koní.

Miroslava Hladká poskytuje ubytování v Chatě Miroslav v malebné krajině městečka Lipová-lázně v Jeseníkách.

Cestovní agentura CHATAŘ s. r. o. je agentura, která poskytuje pronájem: - chaty a chalupy - sruby - dřevěnice. Ubytování, pronájem chat po celé ČR.

Penzion u Paroháče: - 7dvoulůžkových pokojů - 4 třílůžkové pokoje - parkování v areálu penzionu, uzavřené parkování - kuchyně - wi-fi připojení - satelit - vířivka, sauna.

Hotel Hanácký Dvůr poskytuje ubytování: - v klidném prostředí původní zástavby hanácké vesnice v Olomouci - kvalitní a levné stylové ubytování - dlouhodobé ubytování Olomouc - hotel s bezbariérovým přízemím, bezbariérový hotel - 20 dvoulůžkových a 2 třílůžkové pokoje (jeden je uzpůsoben pro imobilní návštěvníky a jeden pro hluchově a ...

Hotel Jana, a.s. provozouje hotel a restauraci: - kapacita 202 lůžek v 93 pokojích - konferenční místnosti, wellness centrum - sauna, solná pára, masáže, bowling - cyklotrenáž - autodráha - kavárna - vinotéka - kadeřnictvírestaurace - mezinárodní kuchyněpořádání - firemní akce - konference - svatby - rodinné oslavy.

IN LIFE - půjčovna lodí Morava -půjčovna lodí -kemp -restaurace -letní park -dětské centrum zábavy a sportu

V Relax centru a penzionu Andělka najdete ten správný odpočinek i romantiku. Vždy se snažíme udržovat pohodlí a spokojenost aby jste se u nás cítili jako doma. - ubytování *** - kapacita 22 osob - apartmány včetně kuchyňky - možnost snídaně - 7 moderních útulných apartmánů - tv, wifi, koupelna s vanou, chladnička - společná kuchyň pro ...

Hotel Ibis Olomouc Centre je součástí mezinárodního hotelového řetězce Accor.

Penzion Charlie zajišťuje ubytování: - penzion dle standartu EU - na pokojích sociální zařízení se sprchovým koutem, barevný televizor, satelit, minibarem a lednička, vířivá vana - parkování v uzavřeném prostoru - možnost bohaté snidaně - 9 pokojů - 4 apartmány - venkovní bazén

Pension Moravia nabízí ubytování: - celková kapacita 10 lůžek - pokoje-jednolůžkový, dvoulůžkový, třílůžkový - každý pokoj má vlastní koupelnu, TV a lednici - zvířata povolena za poplatek.

Penzion ve mlýně poskytuje ubytování: - penzion (20 osob) - apartmány dvoulůžkové, čtyřlůžkové - salonek, rodinné oslavy - posezení, terasa - školení, soustředění - wifi - možnost snídaně i celodenní stravy - vířivka - sportovní vyžití - možnost koupání - parkování zdarma v areálu - půjčovna nebo úschovna kol - grilování, ...

Penzion U Jirsáka *** nabízí ubytování: - penzion *** - kapacita 28 lůžek - restaurace - vinárna - salónek pro 50 osob - wellness centrum.

Restaurace a penzion U Kláry se nachází v městečku Bludov v okrese Šumperk. - ubytování má kapacitu 12 lůžek - nově zrekonstruovaná restaurace

Hotel Gól: - kapacita: 87 lůžek - ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích s koupelnou, telefonem a satelitní televizí - parkoviště hlídané kamerami - hotel dále nabízí svým hostům snídaně, salónek a bezpečnostní schránku v recepci hotelu.

Penzion pod Paprskem nabízí ubytování - celoročně, horské prostředí, přímo u lyžařského vleku. Kapacita 10 osob ve 2 čtyřlůžkových a 1 dvoulůžkovém pokoji. Na každém pokoji televize a WIFI připojení k internetu. Vybavená kuchyňka. V penzionu nekuřácký bar s občerstvením. K dispozici 2 lyžařské vleky 700m a 1000m. V blízkosti restaurace i rychlé ...

Penzion U rybníka s.r.o. je penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: - dvoulůžkové až čtyřlůžkové se sociálním zařízením - čtyřlůžkové apartmány se soc.zařízením a kuchyňkou - kulečníky, šipky, stolní tenis, volejbal, trampolína, venku 2 krby - vnitřní fotbálek, venkovní prolézačka, hrad pro děti.

Penzion Na Hájovně poskytuje ubytování: - kapacita 29 lůžek rozdělených do 7 pokojů a apartmánů - každý pokoj má samostatné sociální zařízení, sprchový kout, lednice - 2 společenské místnosti - lyžařský vlek - terasa 70 osob.

Penzion Oáza poskytuje ubytování, penzion má: - 23 pokojů - možnost přistýlky - restauraci - letní terasu - parkoviště - wifi - vlastní lyžařské středisko

Penzion Pekařov nabízí ubytování: - kapacita 41 lůžek - na všech pokojích umyvadlo - sprchy a WC společné na chodbě - kuchyně s jídelnou v přízemí - klubovna - úschovna lyží a kol - sauna, bazén - wifi.

Hotel Pod sedlem poskytuje ubytování: - kapacita 30 lůžek s umyvadly - WC a sprchy v rekonstruovaných koupelnách jsou na poschodí - parkoviště na uzavřeném dvoře - restaurace - vinárna - autocamping.

Hostinec Peterka: - pohostinství - restaurace denní menu, československá kuchyně, minutky - ubytování v sedmi pokojích a jednom apartmánu - nohejbalový /volejbalový/ kurt - automatická kuželna - vláček pro děti - možnost pořádání firemních akcí. - kulečník, stolní tenis.

Tělocvičná jednota Sokol Hranice poskytuje ubytování, kavárnu: - pronájem sálu - pronájem prostor pro rodinné oslavy - sportovní hřiště - venkovní dětské hřiště - možnost zajištění prodejních akcí v prostorech

Penzion Diana, s.r.o. poskytuje: - ubytovací služby ve 20 pokojích v centru lázní Teplice n.B. - provoz restaurace - penzion, ubytování v v bavorském stylu - ubytování včetně snídaní - školící salonek - firemní i soukromé akce - welness pobyty - cykloturistika.