Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Ubytování: -kapacita 30 lůžek -1, 2, 3 a 4 lůžkové pokoje (koupelna, WC, televize) -snídaně. Restaurace (60 míst), salonek (40 míst), velký sál (400 míst): -svačiny, obědy, večeře -pracovní porady, srazy, přátelská posezení -svatební hostiny pro 4 až 60 osob -menu dle vlastního přání -hudba k poslechu i tanci.

Výroba: -průmyslové betonové hlazené podlahy -průmyslové betonové podlahy s velkými dilatačními celky -průmyslové betonové podlahy na pilotách -železobetonové základové desky -železobetonové monolitické stropní konstrukce -průmyslové cementové samonivelační stěrky -epoxidové stěrky -nátěry podlah -betonové zpevněné ...

Rodinný penzion: -ubytování se snídaní nebo bez -s plnou penzí i polopenzí -wifi v celém objektu zdarma -restaurace se 100 místy -fitnes pro ubytované zdarma -vlastní uzavřené parkoviště -parkování kol a motocyklů -rodinné pokoje 1-2 lůžkové

Cestovní agentura: -pobytové, poznávací zájezdy -skupinové -kolektivní -tuzemsko -zahraniční -exotické -eurovíkendy. Neckermann partner.

Prodej, montáž: -topení, voda, plyn -koupelny -kotle na tuhá paliva, plyn, dřevo, pelety KOVOTHERM, JUNKERS, VAILANT, PROTHERM, EKOEFEKT, CARBOROBOT, VIADRUS, ATMOS, DAKON, OPOP -otopná tělesa RADIK, KERMI, DIANORM -potrubní systémy OSMA, PIPE-LIFE, EKOPLASTIK, SUPERSAN -zdravotní keramika JIKA, KERAMAG, RAVAK, AGNERPLAST, ...

Autokemp: -ubytování v dřevěných chatách -vyhrazeno 80 míst pro obytné přívěsy s přípojkami elektrického proudu, včetně míst pro stany -restaurace -provoz kempu od 15.5. do 30.9. -možnost rybolovu (zakoupení povolenky v kempu)

Výroba, prodej, montáž: -zámkové dlažby. Zemní práce. Stavební činnost. Ubytovací služby.

Westernový ranč Podolí. Pořádání: -dětské letní tábory -školní výlety -firemní akce. Ubytování: -čtyř- a pětilůžkové pokoje -sruby -apartmán. Nabízí: -vyjížďky ve volné přírodě -vodění dětí na ponících -ustájení koní. Občerstvení: -kiosek v areálu ranče (studené i teplé nápoje, jídla, suvenýry).

Náš penzion nabízí ubytování rodinám s dětmi, vhodné je ubytování pro školy v přírodě, nebo školy na sněhu. Pro firemní školení a společenské akce, lze využít místnost s velkoplošnou projekcí a krbem. Lyžařské vleky jsou vzdáleny 200 metrů, pro běžkaře jsou strojově upravené stopy. V létě můžete využít nespočet cyklistických tras a poznávat ...

Služby: -hotelové služby -ubytování 2, 3, 4, 5-lůžkové pokoje -stravování -ideální podmínky pro sportovní soustředění a školy v přírodě. V blízkosti: -sportovní haly -atletický i fotbalový stadion -zimní stadion -lesopark -volejbalové a tenisové kurty -squash, bowling -venkovní i krytý bazén -firemní akce, školení.

Cestovní kancelář: -turistika -cykloturistika -lyžování -rafting -expedice -vysokohorská turistika -prodej turistických map.

Restaurace, ubytování, stravování, rauty, svatby, společenské posezení, schůze, možnost pronájmu sálu až pro 300 lidí. Hotel: -ubytování (celkem 51 lůžek) -restaurace.

Penzion nabízí ubytování v krásném klidném prostředí pouze 6 km od Plzně. Ubytování v dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, vybavená kuchyňka. Okolo vedou cyklotrasy, možnost houbaření, rybaření, turistika, památky, relaxace, relaxační pobyty.

Ubytování v chatě na Babyloně. 3 ložnice po dvou lůžkách. Chata je kompletně vybavená.

Hotel Central "čtyřhvězdičkový" je zařazen v kategorii hotelů, je vyhledáván pro svoji výhodnou polohu ve středu města a atraktivní výhled na historické náměstí Plzně. Poskytujeme plné pohodlí a veškeré restaurační a hotelové služby: -směnárna -garážování -sauna -solárium -22 jednolůžkových pokojů -50 dvoulůžkových pokojů ...

Nabízíme ubytování na zrenovované chalupě u řeky Berounky v Západních Čechách, na okraji obce Liblín. Lesy a stráně na soutoku řeky Berounky a Střely. 2 ložnice, obývací pokoj s kuchyní a koupelnou. Zahrada s nadzemním bazénem a zahradním krbem.

Ubytování. Nabídka ubytování ve 2-3 lůžkových pokojích se sociálním zařízením. K dispozici je vybavená kuchyně, společenská místnost, venkovní posezení s grilem.

Hotel v klidném centru Rokycan: -ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s přistýlkou -vybavení pokojů s příslušenstvím -nově rekonstruované sociální zařízení -TV, SAT -restaurace s barem -staročeská i mezinárodní kuchyně, pivo PRAZDROJ -zvýhodněné polední menu -pro hotelové hosty 10% sleva na obědy či ...

Cestovní kancelář: -specialista na Itálii. Směnárna

Penzion: -ubytování -kapacita 22 lůžek.