Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Ubytování. Výuka jazyků. Pořádání kulturních akcí.

Ubytování v soukromí. Nabízíme pronájem bytu v rodinném domku ve Veselé u Mnichova Hradiště. Jedná se o garsonku se samostatným vchodem. Cena pronájmu je 8000, -- Kč a 2000, -- Kč zálohy na energie /voda, plyn, el.energie a odvoz odpadu/. Parkování v uzavřeném prostoru. Byt je zařízen./také televize se SAT, možno internet za poplatek, pračka/ ...

Hotel. Ubytování: -10 pokojů se sociálním zařízením, televizorem a satelitem -25 lůžek. Restaurace: -salónek pro 20-25 osob školení, firemní akce, rodinné oslavy.

Autoservis, autoopravna. Autodoprava. Čerpací stanice. Ubytovna: - Bezděčín 72, tel. 603859831, 326 724 005.

Nabídka ubytování v 6 jednolůžkových a 28 dvoulůžkových pokojích i v 1 dvoulůžkovém apartmánu. K dispozici je parkoviště.

Hotel. - ubytování - restaurace - grilování - bazén

Cestovní kancelář. Pobytové zájezdy: -Chorvatsko, Řecko, Francie, Egypt, Itálie, Španělsko, Tunis, Turecko.

Ubytování: -hotel Restaurace, pizzerie.

Provozovatel hotelu Zimní stadion: -součástí dvě ledové plochy -posilovna -sauna -solárium -masáže -rehabilitace -pořádání sportovních soustředění -pokojích -ubytování 33 pokojů, z toho 3 bezbariérové -cateringové služby.

Služby: - zakázková kovovýroba. Penzion a restaurant u Lochmanů.