Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Ubytování, penzion: - kapacita 129 míst - 12 dvojlůžkových pokojů - 25 trojlůžkových pokojů - 6 pětilůžkových pokojů

Ubytování. Prodej, maloobchod: - živá vazba - umělé květiny - semena - zahradnické nářadí - hnojivo.

Hotel. Ubytování: -30 lůžek apartmány s příslušenstvím, televizorem, satelitem, telefonem. Restaurace.

Restaurace. - ubytování - stěhování bytů, kanceláří a trezorů - sušení řeziva pro truhláře.

Hotel***. Ubytování: -14 dvoulůžkových pokojů se sociálním zařízením, telefonem a televizorem. Restaurace, bar*, salonek.

Ubytování: - 3 pokoje, - společné sociální zařízení.

Penzion: -5 dvojlůžkových a 2 jednolůžkové pokoje se sociálním zařízením -penzion se nachází asi 500m od firmy ŠKODA AUTO.

Penzion, rekreační zařízení: - školení, - kurzy, - oslavy.

Informační a zpravodajská kancelář. Ubytování Činnost: -realitní -reklamní -fotografická -překladatelská a tlumočnická -cestovní agentura

Kemp - koupaliště - karavany - stany - pronájem chatek

Ubytování na ranči Jezdecký výcvik - vyjížďky na koních - ustájení koní Výcvik - psi Minizoo

Penzion - 2 až 6 lůžkové pokoje - 10 pokojů - celková optimální kapacita 41 lůžek - koupelna a WC na patře - společenská místnost s TV a DVD - úschovna pro 30 jízdních kol - parkování v areálu - možnost ubytování se psy - hrací fotbálek na mince - vhodné pro školní výlety, školy v přírodě, ...