Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Restaurace, vinárna: -nekuřácká -svatby, školení, domácí kuchyně Penzion se nachází 4k, od Kroměříže, městské památkové rezervace UNESCO 2km od dálnice D1: -kapacita 100 osob -od 250kč/os. do 1600kč/apartmán -pronájem sál 100, 50, 40 osob -fitness -zahradní restaurace -vhodné pro cykloturistiku.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -2 jednolůžkové, vana, WC -6 dvoulůžkových, sprcha, WC -2 třílůžkové, vana, WC -1 apartmá dvoulůžkové. Vybavení objektu: -restaurace v alpském stylu 60 míst -zahradní terasa -salonek.

Nabídka okružních plaveb středomořím s doprovodem českého delegáta, pobytové a poznávací zájezdy na míru. Nabízíme také jedinečný způsob rezervací on-line pro individuální cesty a to jak ubytování v celém světě tak i porovnání cen letenek do celého světa. Tím si u nás může každý vyhledat tu nejlevnější dovolenou nebo služební cestu.

Penzion: -ubytování: -14 jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů či apartmány -celkem 23 míst (25 s přistýlkami) Vybavení objektu: -restaurace -konferenční místnost -solárium -kosmetika.

Domov mládeže. Služby: -ubytování - jen o prázdninách: -250 lůžek - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje.

Služby: - kosmetika - masáže Restaurace Ubytování: - 3 lužkový apartmán s televizí, kuchyňkou a sociálním zařízením se sprchou

Ubytování v penzionu: -pokoje s vlastní koupelnou, wc, TV, klimatizace, lednice a wifi -kapacita 5x 2lůžkový s kuchyňkou i bez.

Kategorie: -penzion, koliba - celoroční ubytování. Složení pokojů: -1, 2, 3 a 4 lůžkové pokoje, sociální zařízení, TV Vybavení objektu: -sauna -koupaliště se solárním ohřevem. Pohostinství: -restaurace pro 50 osob: -salonek pro 30 osob -vinárna pro 30 osob -česká kuchyně -grilování, krb.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Pokoje s umyvadlem, sprcha a WC na patře. Složení pokojů: -1 jednolůžkový -11 dvoulůžkových -3 třílužkové -1 třílůžkový - sprcha, WC, umyvadlo. Cena lůžka 200-250, -/noc. Vybavení objektu: -restaurace 50 míst -televize v restauraci -zahradní restaurace 50 míst -salónek 15 míst ...

Pohostinství, restaurace: -kapacita 35 Salonek: -kapacita 30 Sál - 50 míst -soukromé a firemní akce -letní zahrádka 30 míst -rozvoz jídel do firem - denní menu 2 druhy od 55kč.

Kategorie: -rekreační zařízení částečně s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -hlavní budova: -8 dvoulůžkových pokojů -4 třílůžkové pokoje -1 čtyřlůžkový pokoj -možnost přistýlky. -umyvadlo, sprcha, WC společné na chodbě, 150, - Kč/lůžko -15 chatek (chatky): -v každé 4 lůžka, společná sprcha a WC, 120, - ...

Složení pokojů: - 9 dvoulůžkových pokojů - 2 třílůžkové pokoje - 1 apartmán. Vybavení objektu: -restaurace. -vinárna + terasa -salónek pro společenské akce -tenisové kurty -multifunkční hřiště. Lokalita: -koupališzě 500m -fotbalové hřiště 500m -whirpool 700m -jízda na koni 1km -cyklotrasy -turistické trasy ...

Zajištění: -ubytování v Kroměříži a okolí -stravy -prohlídky historického centra města a zahrad s průvodcem i cizojazyčným -zajištění rezervace Arcibiskupský zámek, Arcibiskupské sklepy Kroměříž a jiné pamětihodnosti v regionu -jízdenky na mezinárodní autobusové linky do celé Evropy (TOURBUS, BOHEMIA EUROEXPRESS ...

Cestovní agentura, kancelář. Smluvní prodejce tuzemských i zahraničních zájezdů, rekrekačních pobytů. Účetní kancelář. Služby: -kompletní zpracování účetnictví včetně mzdové agendy a daňového přiznání -možnost zpracování dokladů zpětně za celý rok.

Ubytování v Kroměříži: -ubytování pro zaměstance -apartmán 2+1 (max. 8 osob) s kuchyní a soc. zařízením -20 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky – sociální zařízení je na patře Vybavení pokojů: -lednička k dispozici je společná vybavená kuchyň, soukromé parkoviště a možnost připojení TV.

Cestovní agentura. - pobytové zájezdy do zahraničí i do ČR. -zajištění dopravy všemi dopravními prostředky

Tábořiště: - kemp s ubytováním.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním -od centra města 5 minut chůze. Složení pokojů: -11 dvoulůžkových, sprcha, WC, možnos přistýlky.

Provozování: -Koupaliště Rusava se solárním ohřevem tel.: 573332176 mobil: 773506535 po-ne 10-18 (bližší info www.rusava.cz) -Autokemp - sezónní ubytování: -rekreační areál, tábořiště pro stany a karavany mobil: 774643719.

Pizzerie, pizzeria. Restaurace, pohostinství: -italské speciality -pizza, těstoviny Ubytování.