Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Zámek. Poplatkový odstřel zvěře jelení, srnčí a černé formou individuálního odlovu. Lesní a zemědělská výroba. Ubytovna.

Ubytovna. Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním -kapacita 36 lůžek. Vybavení lokality: -koupaliště 50 m -restaurace.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4 pokoje - celková kapacita 14 lůžek. Pohostinství: -bufet - rychlé občerstvení.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů - celkem 15: -4x dvoulůžkový -8x třílůžkový -2x čtyřlůžkový -1x pětilůžkový. Vybavení objektu: -restaurace s 90 místy -pivnice se 40 místy.

Kategorie: -rekreační zařízení s ubytováním především v létě a zimě. Vybavenost objektu: -restaurace, jídelna pro hromadné stravování. Složení pokojů: -kapacita 220 lůžek.

Tělovýchovná jednota Bystřice pod Hostýnem. Činnosti: - sportovní - ubytovna.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -5x dvoulůžkový, vlastní soc.zařízení -4x dvoulůžkový a 3x trojlůžkový bez soc.zařízení. Možnost přistýlky. Sprcha a WC na chodbě - zvlášť pro muže a ženy. Pohostinství: -restaurace.

Kategorie: -ubytovací hostinec s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky -apartmány dvoulůžkové. Vybavení objektu: -stylová krajová restaurace.

Rekreační zařízení s celoročním ubytováním. Služby: -rekreační ježdění na koni a výcvik pro začátečníky -výcvik ve stylu western -jezdecké kurzy -dětské tábory, školní výlety s programem -léčebné ježdění na koni, hiporehabilitace. Chov koní: -Český teplokrevník, Plnokrevnící, Quarter Horse, Apalluza. Služby pro chovatele: ...

Snack bar Penzion - kapacita 6 apartmánů 27 lůžek - restaurace - snack bar - k dispozici WIFI, půjčovna kol, společenská místnost s billiardem, vlastní parkoviště Restaurace

Poutní dům Svatý Hostýn. Tři poutní domy. Kategorie ubytování: -celoroční ubytování v poutních domech (Svatý Hostýn): -kapacita 160 lůžek celkem. Pohostinství: -restaurace v poutním domě č.2: tel.: 608381134.

Kategorie ubytování: -ubytovna s celoročním ubytováním - určena především k ubytování pracovníků jednotlivých firem a dalších zájemců. Složení pokojů: -jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje. Společné prostory a sociální zařízení (WC a umývárny).

Cestovní agentura. Smluvní prodejce: -zahraniční a tuzemské zájezdy, rekreační pobyty.

Hotel - kapacita 22 osobrestaurace - kapacita 50 osob - možnost pořádání oslav, akcí, hostin

Pořádání - letní dětské tábory pro začátečníky i pokročilé v ježdění na horských koních plemene HAFLING, koupání, sport, táborový oheň, disko, výlety bryčkou Hotel - ubytování v 15 - ti pokojích - pokoje mají sociální zařízení, koupelnu s vanou a předsíňku - možnost pořádat různé oslavy, večírky, svatby, školení, ...

Složení pokojů: -3x dvou až třílůžkový s vlastním soc. zařízením a kuchyňskou linkou a jídelním koutem -1x dvou až třílůžkový s vlastním soc. zařízením a kuchyňskou linkou -2x dvou až třílůžkový s vlastním soc. zařízením a kuchyňskou linkou a jídelním koutem -4x dvou až třílůžkový s vlastním soc. zařízením, 2x tří až čtyřlůžkový se společným ...

Dovolená na jachtě s kapitánem Kurzy - jachting Pronájem - lodě

Hotel ** - kapacita 20 pokojů - 8 pokojů se sociálním zařízením a telefonem - 12 pokojů se sociálním zařízením na patře - parkoviště - možnost ubytování se zvířaty - konferenční místnost - lyžárna a úschovna kol Restaurace

Cestovní kancelář - dovolená MAKARSKÁ, OMIŠSKÁ a SPLITSKÁ RIVIÉRA

Agroturistika. Jezdecká stáj: -vyjížďky na koních (i pokročilé v podhůří Hostýnských Vrchů) -výcvyk jízdy na koni -vodění dětí na poníku.

Chata - vybavená kuchyní s obývacím pokojem, koupelnu se sprchovým koutem - v patře 4 čtyřlůžkové pokoje - parkoviště