Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Táborová základna SEVERKA. Celoroční pronájem turistické základny a o prázdninách pronájem letních táborů více info: http://psvinohrady.cz/index/page/tzseverka

Motel nabízí: -ubytování v 6 dvoulůžkových a 2 jednolůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízení, TV, telefonem -restaurace s barem a zahradní terasou pro 55 osob. Grilování na zahrádce. Pořádání firemních a rodinných oslav.

Ubytování: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -9x dvoulůžkový pokoj -1x jednolůžkový pokoj Služby: -CAFE BAR - 60 míst -letní zahrádka - 30 míst.

Ubytovna TJ Spartak Uherský Brod. Služby: -levné ubytování -ubytovna s celoročním ubytováním. Pokoje vybavené TV, ledničkou, WC a umyvadlem. Složení pokojů: -16 dvoulůžkových pokojů -16 třílůžkových pokojů -1x 2lůžkový se sprchovým koutem -1x 3lůžkový se sprchovým koutem -kapacita 80 Společné sprchy, kuchyňka, společenská ...

Ubytování: -ubytovna s celoročním ubytováním. - kapacita ubytovny: 29 lůžek

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním tel.: 572551011. Složení pokojů: -22 dvoulůžkové bezbariérové pokoje s možností přistýlek: -standardní a nadstandardní vybavení -exkluziv pokoj s výřivou vanou. Vybavení pokojů: -vlastní koupelna, WC, lednice, TV, telefon, připojení na internet. Vybavení objektu: -krb s ...

Cestovní kancelář: -pobytové zájezdy do střední Itálie, oblast Palmové riviéry.

Ubytování v penzionu: - dvoulůžkové - čtyřlůžkové pokoje s vlastní koupelnou, WC, TV, WiFi, lednicí, většina pokojí je s kuchyňkou. Možnost krátkodobého i dlouhodobého ubytování. V blízkosti vlakové a autobusové nádraží. Nekuřácké prostory.

Autokemp Smraďavka (autocamping): -16x pětilůžkové chatky -stanová louka -karavany -bazén -občerstvení -80 lůžek

Cestovní agentura: -ubytování v karavenech -zaměření na CHORVATSKO

Zámečnická výroba, zámečnictví, kovovýroba. Strojírenská výroba: -strojní součásti -nadměrné reklamní poutače - billboardy -dopravníky, násypky a rámy strojů. Provoz ubytovny pro dělníky a řemeslníky: - Uherský Brod, Nivnická 1763 - Uherský Brod-Těšov, Těšovská 287.

Penzion Na mlýně je výhodně položen v blízkosti štěrkových jezer nedaleko Uherského Hradiště v obci Ostrožská Nová Ves. Ubytovaní hosté tak mají široké možnosti rekreačního vyžití - koupání, rybolov, cykloturistika. Poskytujeme celoroční ubytování se stravování pro hosty v restauraci s barem o kapacitě 42 míst. Kategorie: -penzion s ...

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -24 klimatizovaných pokojů - kapacita 54 lůžek -zimní zahrada 15 osob Pohostinství: -nekuřácká restaurace - 48 osob. Po-Pá 7:30-16 So-Ne - zavřeno.

Pronájem: -kancelářské, nebytové prostory. Ubytování : 2-4 lůžkové pokoje, WC a sprchy na chodbě, kuchyňka, kulturní místnost, parkoviště.

Ubytování v apartmánu a pěti samostatných dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení.

Tříhvězdičkový hotel, ubytování. Parkoviště u hotelu, free wifi, minibar, toaleta, koupelna na pokoji, TV. U nás je možné si vzít svého zvířecího mazlíčka na pokoj.

Cestovní agentura. Zprostředkování, prodej: - zájezdy, rekreační pobyty.

Hotel s celoročním ubytováním: - wellness hotel uprostřed krásné a nedotčené přírody CHKO Bílé Karpaty - pro rodiny s dětmi, seniory, zamilované, sportovce - 20 dvoulůžkových pokojů, 4 rodinné suity, 2 1lůžkové.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -celková kapacita 50 lůžek: -10x mezonetový apartmán. Vybavení pokojů: -vlastní sociální zařízení, kuchyně, WiFi, TV, SAT. Pohostinství: -restaurace.

Nekuřácká restaurace, hospoda, pivnice: - možnost pořádání soukromé či firemní oslavy. Bezbariérový přístup. Bowlingové dráhy. Ubytování v penzionu: - 5x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny LCD televizí, klimatizací, vlastním sociálním zařízením - sprchou a WC. Bezdrátové připojení k internetu. Dětské hřiště ...