Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Ranč (ranch). Půjčování: -koní (koně) -jízdy na koni. Ubytování: -chata pro 6 osob: -splachovací WC, sprchový kout, kuchyňský kout, 2 ložnice, společenská místnost s krbem -rezervace u pí.Danihelové:737277011. Služby: -kurzy jízdy na koni -ukázky jezdectví -vyjížďky v kočáře -vícedenní putování po Chřibech v sedle ...

Ubytování - restaurace Provozovatel: FISS Group, spol. s r.o. Nová 1355 688 01 Uherský Brod e-mail: fissgroup@seznam.cz

Stavební firma: - kompletní stavební činnost - topení - vodoinstalace - plynoinstalace - montáže solárního vytápění a tepelných čerpadel. Penzion Boďa Horní Němčí 380 Tel.: 572 649 096 Mobil: 777 910 381 E-mail: penzion@boda-mont.cz www.penzion.boda-mont.cz - apartmá 2-lůžkový pokoj s přistýlkou, sociální zařízení s vanou, TV, ...

Dovoz, import, distribuce, prodej: -krmivo, krmné směsi pro prasata, skot, koně -koncentráty. Chov: -smluvní odchov mladých koní. Sportovní jedecká stáj pro využití veřejnosti. Provozování: - ubytování ve dvou apartmánech -tenisový areál, kurty.

Pohostinství: -restaurace: -grilovaná steiková kolena a žebra. Služby: -pořádání: -recepce -rodinné oslavy -svatební hostiny -soukromé a společenské večírky.

Kategorie: -penzion, horská chata s celoročním ubytováním: Složení pokojů - celkem 35 lůžek -dvoulůžkové, třílůžkové, pětilůžkové.

Nabídka ubytování v rekreační chatě s kapacitou 6-10 lůžek. K dispozici je venkovní bazén, vybavená kuchyň, 2x WC, krb a venkovní gril

Cestovní agentura. Zprostředkování, služby: -rekreační pobyty -poznávací, pobytové, lyžařské zájezdy.

Rekreační středisko s kapacitou 75 lůžek i více v podhůří horského pásma Chřiby: -kruhový bazén o průměru 4, 5 m na RS Ječmínek -přehrada s možností koupání a rybaření cca 500m -les 20m (houbaření, sběr lesních plodů...) -fotbalové hřiště -půjčovna kol a kanojí. Rekreační středisko je ideální pro pořádání letních táboráků, sportovních ...

Služby: -oprava obuvi Penzion ATO: -ubytování: -3 dvojlůžkový pokoj -televize, satelit, WC**, sprcha, -možnost stravování.

Cestovní kancelář: - zájezdy a pobyty - zahraniční i tuzemské. Pobočka: - Zenklova 291/113, Praha 8 - Libeň - tel. 283 843 036 - e-mail: praha@rekotour.cz

Pronájem, správa, údržba: -vlastní nemovitosti. Provozování: -restaurace -hotely GRAND a MORAVA.

Pohostinství: -restaurace, hostinec: -kapacita 45 osob -možnost zajištění menší rodinné oslavy.

Kategorie ubytování: -celoroční ubytování v soukromí. Složení pokojů: -třílůžkový pokoj s možností přistýlky, s TV, možnost vaření, zvíře po domluvě možné. Možnost parkování u objektu.

Cestovní agentura pro cizince (incommingová): -přírodovědné a zemědělské zájezdy: -pozorování ptáků, parky, zahrady a botanické zahrady... . Kancelář: -Praha 2, Šumavská 15 tel./fax: 222561790.

Cestovní agentura. Zprostředkování, zajištění: -zájezdy, dovolená, rekreační pobyty, mezinárodní jízdenky

Ubytování: -srubový, samostatný bungalov -apartmány. Areál: -bazén, koupaliště -možnost zapůjčení jídních kol -beach-volejbal -tenisové kurty -turistika, cykloturistika.

Služby: -cestovní kancelář, -průvodce.

Pohostinství: - restaurace - letní restaurace - bowling - pivnice - herna. Ubytování, penzion.

Kategorie: -rekreační středisko s celoročním ubytováním hotelového typu. Složení pokojů: -hlavní budova: -9 dvoulůžkových, sprcha, WC -4 třílůžkové, sprcha, WC -5 čtyřlůžkových, sprcha, WC -1x chatka - dvě ložnice se 7 lůžky. Restaurace. Venkovní bazén.

Kategorie: -hotel B s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové, tříllůžkové a čtyřlůžkové. Vybavení objektu: -vinný sklep.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -6 dvoulůžkových, sprcha, WC. Vybavení pokojů: -telefon, televize, centrální vytápění. Pohostinství: -restaurace - tel.: 572548785.