Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Rodinný penzion Castle-wall-inn v centru Mikulova. Penzion je situován v bývalé židovské čtvrti v blízkosti Mikulovského zámku a barokní zahrady. Kapacita ubytování 10 lůžek.

Rodinný penzion v srdci Lednicko-valtického areálu

VINAŘSTVÍ KNÁPEK s.r.o. provozuje penzion a vinařství na jižní Moravě.

Ubytování a sklep u Křiváků. Apartmány s vlastním vinným sklepem. K dispozici jsou 2 apartmány, každý pro 4-6- osob. Každý apartmán má vlastní vybavenou kuchyni, jídelní koutek s televizí. Možnost využití terasy.

Ubytování v nově zrekonstruované chalupě u Mušovských jezer. V sezóně pronájem celé chalupy pro rodiny nebo větší skupiny, mimo sezónu pronájem jednotlivých pokojů. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení. Jeden z pokojů je bezbariérový. K dispozici je i vybavená kuchyňka. Na zahradě se nachází venkovní bazén, altan s grilem a posezením, dětské ...

Ubytování v zámeckém parku. -penzion, pension -celková kapacita 14 lůžek. UBYTOVÁNÍ je nabízeno v pěti zámeckých pokojích se starožitným nábytkem: „modrý pokoj“ „oranžový pokoj“ „květinový pokoj“ „svatební pokoj“ a „lovecký apartmán“ v zahradě. 2 x dvoulůžkové, 2x čtyřlůžkové, lovecký apartmán. Zahrada s venkovním krbem a letní ...

Penzion poskytuje klidné ubytování pod hřebenem Pálavy s výhledem na Novomlýnské nádrže. Dvou a třílůžkové klimatizované apartmány s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením. K dispozici je úschovna kol a parkování, plně vybavená kuchyňka.

Ubytování v apartmánu v klidné lokalitě Novomlýnských nádrží. Vhodné pro rodinou dovolenou, skupiny přátel, menší firemní akce.

Ubytování v plně vybavených chatkách u vodní nádrže mezi vinohrady ve Velkých Bílovicích. Hosté mají k dispozici loďku, dětské hřiště s kolotočem, pískovištěm, skluzavkami a houpačkami. V okolí se nachází turistické a cyklistické vinařské stezky, restaurace i vinné sklípky.

Penzion poskytuje ubytování v příjemně zařízených dvou až čtyřlůžkových pokojích s atmosférou venkova. Možnost zajištění snídaní. K dispozici je i samoobslužný obchůdek, kde je možné zakoupit kávu, čaj, chlazené víno, pivo, limonády a pochutiny. Hosté mohou využívat i kuchyni vybavenou nádobím, myčkou, mikrovlnnou troubou, lednicí, rychlovarnou ...

Komfortní klidné ubytování bez dětí pro milovníky vína ve stylových, prostorných apartmánech s vlastními kuchyňkami v obci Horní Věstonice, přímo pod Pálavou. Vinný sklep s bohatou vinotékou, krytý bazén, sauna, WiFi a úschovna kol. Ubytování dětí mladších 13 let není možné.

Ubytování až pro 12 osob v klidné lokalitě vhodné pro jednotlivce, rodiny s dětmi i partu přátel. Celoročně k dispozici vinný sklep, grilování ve venkovním krbu pod pergolou. K dispozici úschovna kol a parkování u objektu.

Rodinné ubytování v apartmánu pro 4-6 osob s vlastní kuchyní a jídelnou, sociálním zařízením. Hosté penzionu mají k dispozici vinárnu, sklípek, zahradu s grilem a ohniště.

Miroslav Moravčík provozuje vinařství, vyrábí a prodává jakostní a přívlastková vína poskytuje ubytování.

Roman Tuček poskytuje ubytování v pokojích a apartménech nedaleko centra Lednice.

HZ Hotel s.r.o. provozuje hotelový resort a zámek v Lednicko-valtického areálu.

Michal Stehlík provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu vín, degustace, ubytování a posezení ve vinném sklepě s přátelskou atmosférou.

Služby: -boutique hotel -ubytování. Restaurace Mercato II, především italská kuchyně. Kavárna Cosmopolis.

U KELÍMKA - občerstvení u vodáckého tábořiště Pikovice.

U Krbu s.r.o. nabízí ubytování, catering a degustaci vín v Hustopečích. Má čtyři apartmány, zahradu s bazénem a útulný sklípek.

Tower Gastro s.r.o. je společnost, která provozuje restauraci a hotel v jedné z nejvyšších budov v Praze - Žižkovské věži. Jejím hlavním cílem je nabízet kvalitní a originální gastronomické a ubytovací služby s výhledem na celou metropoli. Restaurace Tower Park Praha se nachází v 66. patře věže a nabízí široký výběr pokrmů z české i mezinárodní ...

Darovanský dvůr nabízí trávení volného času v resortu s největším areálem. Disponujeme golfovými hřišti, kongresovým centrem a wellnesem. U nás najdete vše, co si pro svoji relaxaci a aktivní odpočinek můžete přát. Přijeďte a poznejte idylickou krajinu přírodního parku Horní Berounka, nedaleko města Plzeň. Kongres & Golf Hotel Golf resort - ...

Luxusní ubytování v Šanově na jižní Moravě ve 4 moderních a plně vybavených apartmánech s kapacitou až 20 osob. K dispozici venkovní posezení se zahradní kuchyní, grilem, lednicí, indukční deskou a posezením pod pergolami. Během celého pobytu je vám k dispozici jacuzzi. Možnost nákupu dárkových poukazů.