Chaty a chalupy po celé České republice s možností ubytování. Zvolit si můžete luxusní chaty s wellness, horské chalupy, chaty s bazénem, levné chaty nebo chalupy vhodné na oslavu Silvestra. Využít lze možnost krátkodobého pronájmu nebo koupi objektu.

Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Hledáte klidné místo pro rekreaci? Potom nám dovolte představit Chatu U Popelků, která se nachází v obci Jiříkovice na Českomoravské Vysočině. Ubytování je vhodné zejména pro rodiny a skupinky přátel. Svou polohou je chalupa vhodná pro milovníky jak zimních tak i letních aktivit. Neváhejte a přijeďte nás navštívit. Budeme se na vás těšit.
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Apartmány U Zlaté rybky
Apartmány U Zlaté rybky se nachází v obci Staňkov v překrásné přírodě Jižních Čech. V apartmánech najdete vše potřebné pro příjemné a pohodlné ubytování. Naleznete zde plně vybavenou kuchyň, obývací kout a koupelnu. Využít také můžete posezení na zahradě u ohniště s možností grilování a děti určitě ocení trampolínu či prolézačky.
Apartmány U Zlaté rybky
Ubytování: -kapacita 10 osob v pěti dvoulůžkových pokojích, vybavených vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem, TV-sat. Stravování, restaurace. Školy v přírodě. Zimní lyžařské výcviky. Rodinná rekreace. Vlastní vlek. Celoroční provoz.

Chata - kapacita 20 osob - ubytování v Krkonoších - v blízkosti skiareál a lyžařský vlek - vhodné pro školy v přírodě, sportovní soustředění, rodiny s dětmi Apartmán - kapacita 14 osob - TV se SAT - připojení k internetu - ubytování v Krkonoších - v blízkosti skiareál a lyžařský vlek - vhodné pro ...

Horské boudy v Krkonoších: - pro turistiku - lyžování -přímo u nejdelšího lyžařského vleku a sjezdovky v Malé Úpě.

Chata - celková kapacita 33 lůžek - všechny pokoje se sociálním zařízením - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje - 1 x čtyřlůžkový pokoj - sauna WHIRPOOL - půjčovna kol, lyží a snowboardů - dětské venkovní hřiště - dětský koutek v chatě - dětský skiareál - lyžařská škola - ...

Horská bouda - ubytování - kapacita 27 lůžek - WIFI připojení k internetu - pobyt se zvířetem dle dohody Restaurace Půjčovna - sportovní potřeby

Geodetické práce. Stavební práce. Ubytování - Chalupa na Souvrati

Ubytování na jižním svahu obce v Krkonoších (oblast Pec pod Sněžkou). Chata je provozována celoročně, má kapacitu 30 míst ve dvou až pětilůžkových pokojích.

Sportovní zařízení Aqua centrum: - bazény, sauny, masáže, plavecká škola, potápění, aquaerobic, plavecký oddíl Venkovní sportoviště: - travnaté hřiště, škvárové hřiště, atletické sektory, hřiště házené, volejbalové kurty, tenisové kurty Vnitřní sportoviště: - tělocvična, Judo, stolní tenis, sál pro aerobic, ...

Ubytování, rekreační areál: - chata - hlavní budova - okály - dřevěné chatky - mobilní domy - karavany - stany. Stravování: - možnost plné penze nebo polopenze v restauraci. Sportovní vyžití: - tenis - bazén - volejbal - minigolf - ping-pong - pláž - rybaření.

AUTOCAMP Jinolice Ubytování, kemp, camp, autokemp, autocamp, chatky. Kapacita ubytování: 11 pětilůžkových chat 500 míst pro stany 50 míst pro karavany Stravování-restaurace. Vybavení areálu: Společné sociální zařízení, kiosky, restaurace, půjčovna sportovních potřeb, úschovna kol, veřejný telefon, ...

Rekreační zařízení. Chata, ubytování. Celková kapacita cca 90 lůžek.

Masarykova chata na Šerlichu Ubytování-penzion: -celoroční -40 lůžek-2KW, 2A4, KW na patře, luxusní apartma, společenská místnost s televizí, jídelnou a kavárnou, zahrada, terasa, parkoviště, snídaně, ostatní strava na objednávku. Stravování-restaurace.

Ubytování, stravování: -ubytování ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích, -v každém patře jsou umístěny sociální zařízení se sprchovými kouty a toaletami.

Nabídka celoročního ubytování. Kapacita chaty je 75 lůžek. Pokoje jsou dvoulůžkové až sedmilůžkové. K dispozici bar s kulečníkem, šipkami, televizí a společenskými hrami.

Ubytování, stravování, turistická jízdárna: - dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje, každý pokoj má sprchu, WC, TV se SAT