Chaty a chalupy po celé České republice s možností ubytování. Zvolit si můžete luxusní chaty s wellness, horské chalupy, chaty s bazénem, levné chaty nebo chalupy vhodné na oslavu Silvestra. Využít lze možnost krátkodobého pronájmu nebo koupi objektu.

Apartmány U Zlaté rybky
Apartmány U Zlaté rybky se nachází v obci Staňkov v překrásné přírodě Jižních Čech. V apartmánech najdete vše potřebné pro příjemné a pohodlné ubytování. Naleznete zde plně vybavenou kuchyň, obývací kout a koupelnu. Využít také můžete posezení na zahradě u ohniště s možností grilování a děti určitě ocení trampolínu či prolézačky.
Apartmány U Zlaté rybky
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Hledáte klidné místo pro rekreaci? Potom nám dovolte představit Chatu U Popelků, která se nachází v obci Jiříkovice na Českomoravské Vysočině. Ubytování je vhodné zejména pro rodiny a skupinky přátel. Svou polohou je chalupa vhodná pro milovníky jak zimních tak i letních aktivit. Neváhejte a přijeďte nás navštívit. Budeme se na vás těšit.
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Ubytování, stravování: -sauna -vířivá masážní vana Whirlpool -šipky American Dart -kulečník Karambol.

Ubytování: -chata -společná koupelna -společné WC -společné sprchy -společná kuchyňka -společná TV -venkovní posezení -ohniště -společenská místnost.

Chata Na Vyhlídce: - ubytovací služby. Restaurace. - celková kapacita 45 lůžek + přistýlky - dvou a třílůžkové pokoje turistického charakteru, sociální zařízení na chodbě -¨dvoulůžkové pokoje s TV a vlastním sociálním zařízením a sprchou hotelového charakteru -¨salonek pro 12 osob - formanka pro 30 osob - sál pro 70 osob - dětský ...

Ubytování, stravování: - chata - vlastní lyžařský vlek s upravovanou sjezdovkou dlouhou 350 m - jídelna - společenská místnost - stolní tenis a šipky - hřiště, dětské hřiště - krb, udírna.

Horská chata: - ubytování - restaurace, stravování.

Zakázková výroba, oprava, restaurování: - nábytek z masivu - vestavěné skříně - dveře venkovní i vnitřní - garážová vrata - schody - vybavení barů a restaurací - prodej smrkového a dubového řeziva vzduchosuchého - restaurování starožitného nábytku z měkkého dřeva. Chata, chalupa, rekreační zařízení: - pronájem - atraktivní ...

Ubytování - soukromí: - dvoulůžkový až pětilůžkový pokoj se společným sociálním zařízením - stravování dle dohody - ubytování se psy.

Ubytování: - chata Rozhled - centrum pro duševní a fyzické zdraví -kapacita 55 lůžek ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích, semináře zaměřené na rozvoj osobnosti, ozdravné pobyty pro děti i dospělé, skupiny i jednotlivce, KRNAP 1200 m.n.m. místo Ticha. Celoroční provoz se stravou masovou i vegetariánskou.

Horský penzion. Ubytování v kapacitě 542 lůžek ve 14 pokojích vybavených sprchovým koutem, TV, telefonem. Restaurace s dětským koutkem. V podkrovních místnostech k dispozici 2 učebny. Lyžařský vlek u objektu - večerní lyžování. Turistika, horská cyklistika. .

Rekreační středisko, ubytování, stravování: -2-6 lůžkové pokoje se společným soc. zařízením na patře -apartmán s třemi pokoji, devíti lůžky (3 palandy) a vlastní koupelnou s WC, TV a satelitem -jídelna, bar -velký sál s TV, velkoplošnou projekcí a profesionální diskotékou sloužící výhradně hotelovým hostům -hotelová ...

Ubytování. Horská chata Jídelna. Lyžařský vlek.

Horská chata. Ubytování: -2-4lůžkové pokoje -pokoje bez nebo s vlastním soc. zařízením Letní a zimní rekreační pobyty- stravování. Herna, dětský koutek Sjezdovka Bramberg-Hnědý Vrch - čtyřsedačková lanovka.

Služby: - provoz rekreačního zařízení Chata Smetánka v Peci pod Sněžkou - provoz Pensionu 65 v Polici nad Metují Výroba: - UNIFORMY pro MP, bezpečnostní agentury - STEJNOKROJE lesnictví, myslivost, rybářství - PRACOVNÍ ODĚVY - OCHRANNÉ ODĚVY do čistých provozů - ODĚVY - NADMĚRKY

Příjemné prostředí horské chalupy. 2-4lůžkové pokoje, tradiční česká kuchyně, stylová restaurace. Školní lyžařské kurzy, rekreace rodinné i pro skupiny, zimní tábory, jarní prázdniny. Chata je přímo u sjezdovky s výhledem na Sněžku a Krkonoše.

Chata - 4 - 5 lůžková studia 2 ložnice, koupelna + WC, kuchyňský kout - posezení na zahradě - nekuřácké prostředí