Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Golf Hotel Austerlitz
Užijte si luxusní únik do srdce golfového ráje! V Golf Hotelu Austerlitz, umístěném v malebné krajině s panoramatickým výhledem na historický zámek Slavkov, nabízíme prvotřídní ubytování a gastronomické zážitky. Náš hotel je dokonalým místem pro odpočinek a relaxaci. Přijeďte a nechte se hýčkat naší pohostinností a službami na světové úrovni.
Golf Hotel Austerlitz
Hotel. Služby: -ubytování. -restaurace.

Rekreační středisko BUDOUCNOST spol. s.r.o. poskytuje ubytování, poctivou českou kuchyni, wellness, sport i prostory pro pořádání událostí (narozeninové oslavy, firemní večírky, svatby, plesy atd..) v centru Beskyd. Je pro nás ctí potkávat se denně s novými hosty, kteří k nám zavítají, aby si odpočali, relaxovali či zasportovali. Jsme tady i ...

Ubytování v hotelu v útulných pokojích s nábytkem z masivního dřeva. K dispozici salonek s kapacitou 6 osob pro jednání i jazykové kurzy. Součástí hotelu je restaurace a relaxační centrum.

Uzavřeno Nekuřácký hotel - kapacita 40 lůžek a 5 přistýlek - 6 dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením sprchový kout a WC - 5 pokojů typu studio pokoje spojené předsíňkou se sprchovým koutem a WC - možnost ubytování se zvířaty - tělocvična vhodná pro různá sportovní soustředění, ...

Moravskoslezské Beskydy. Hotel: - ubytování, kapacita 50 osob - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje se sociálním zařízením. Restaurace: - stravování - společenské a firemní akce - školení, kurzy.

Hotel, ubytování: - kapacita 222 lůžek (104 dvoulůžkových pokojů, 7 apartmánů). Restaurace MORAVIA: - 68 míst - zahradní restaurace. Snack bar DIAMANT: - 70 míst. Hotel uzavřen.

Horský hotel s kapacitou 40 dvoulůžkových pokojů (možnost přistýlek), 3 apartmá. Stylová restaurace Valašská Koliba s terasou.

Ubytování: - kapacita 45 lůžek Stylová restaurace.

Hotel, ubytování: - 4 x 2 dvoulůžkové pokoje (možnost přistýlky) - 2x apartmán - pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, televizí. Restaurace: - zahradní restaurace (květen-září) Po-Ne 12-24 - kapacita 60 osob - pronájem sálu, salónku, kapacita 40 osob, společenský sál s kapacitou 70 míst.

Nestátní zdravotnické zařízení: -rekreace, rekreační pobyty, rekondiční pobyty. Hotel, ubytování: -kapacita 76 lůžek -pokoje se sociálním zařízením, televizorem, rádiem, telefonem -dvoulůžkové pokoje 30 -2 apartmá Jídelna: -kapacita 100 osob -terasa. Denní bar: -kapacita 28 osob. Noční bar, night club: -kapacita 38 ...

Tatry mountain resorts CR, a.s. provozuje hotel GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE s golfem a možností lyžování.

Ubytování: - hotel. Restaurace: - denní menu.

Ubytování: - hotel - chatky s vlastním sociálním zařízením vhodné pro rodiny s dětmi, skupiny. Wellness procedury: - masáže, zábaly - pivní, vinné lázně - hydromasážní koupele. Restaurace.

Služby: - hotel - restaurace - Spa - golf

Ubytování, služby: - hotel - restaurace

Morávka Resort s.r.o. nabízí v hotelu ***: - 16 nekuřáckých pokojů s vlastním sociálním zařízením a - televizí - WIFI připojení - bazény (vnitřní, venkovní), sauna - restaurace NOVÁ SALMA - kapacita 100 míst

Ubytování, služby: - hotel - kavárna - konferenční prostory