Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Nový, unikátní fusion hotel v centru Prahy.

Luxusní hotel poblíž Pražského Hradu. Ubytování: - 1 prezidentské apartmá - 46 studií - 2 family apartmány - 1 business studio - 86 dvoulůžkových pokojů. - v každém pokoji je koupelna, WC, fén, satelitní TV, telefon s přímou volbou, minibar, safe.

Hotel Chateau St. Havel **** Ubytování. Restaurace. Wellness centrum: -sauna, whirlpool. Služby: -pronájem stylových konferenčních prostor. -catering po celé České republice.

Prague hotels, pensions, apartments, hostels, accommodation.

Hotel: - 66 vybavených pokojů - relaxační středisko se saunou, whirpoolem a sportovně relaxačními masážemi. - 24hodin otevřená recepce - garáž - úschovna zavazadel - limuzína Taxi / Půjčovna aut - lístky na kulturní akce - bezpečnostní schránka v recepci - concierge - vyhlídkové jízdy - noční bezpečnostní služba

Nabídka ubytování v 50 zařízených pokojích s vlastním příslušenstvím.

Hotel se nachází přímo pod jednou z dominant Prahy pod známou rozhlednou - Petřínem. Hotelovým hostům je k dispozici: -25 vkusně a elegantně zařízených apartmánů, některé s antickým nábytkem -62 dvojlůžkových pokojů zařízených v moderním italském stylu -k dispozici SAT TV -minibar, telefon, safe, fén -možnost připojení ...

Hotel nabízí ubytování v 19 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, kuchyňkou a připojení Wifi. Možnost parkování.

Nabídka ubytování v pokojích a apartmánech, restaurace s českou kuchyní. Poskytnutí parkovacích míst

Hotel: - 306 pokojů v hlavní hotelové budově - 136 pokojů v hlavní hotelové budově - 28 Junior suite - 123 kuřáckých pokojů - všechny pokoje s individuální klimatizací - kabelová televize - připojení na internet - zdarma kávový a čajový servis - Minibar, trezor - 24 hodinový pokojový servis - možnost přistýlky či dětské ...

Hotel Klára. Ubytování. Pension Aaron Praha 8, Křižíkova 42 Tel.: 603466785, 220809009

Hotel - ubytování Provozujeme hotely v centru hlavního města.

Restaurace s kapacitou 150 míst a 100 míst v zahradní restauraci, s historickým interiérem, cihlovými stropy na břehu Vltavy.

POMI SKICENTRUM, vše pro ski & snowboard. •půjčovny: Krkonoše – Harrachov, Špindlerův Mlýn, Pec pod Sněžkou Jizerské hory – Albrechtice, Josefův Důl, Severák, Bedřichov •lyžařské školy: Krkonoše – Harrachov Jizerské hory – Albrechtice, Josefův Důl, Severák, Bedřichov •ubytovací služby: SPORT HOTEL POMI Harrachov Lyžařská škola ...

Třihvězdičkový hotel v rezidenční čtvrti Rokoska v blízkosti metra Nádraží Holešovice. Kapacita hotelu je 33 osob, restaurace se specializací na českou kuchyni, svatby, rauty, projekce, konference.