Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel*** typu nabízí ubytování: - 43 pokojů - 120 lůžek - televize se satelitem - telefon - WC se sprchou - bezbariérový přístup.

Domus Henrici Boutique Hotel. Ubytování. Hotel. Domus Balthasar Design Hotel Praha 1, Mostecká 5 Tel.: 257199499, 731142183

Hotel Čertousy ***: - ubytování v 28 atypických pokojích - kapacita 57 lůžek - jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje, manažérské pokoje, apartmá i bezbarierové pokoje - možnost přistýlky - pokoje jsou zabezpečeny kartovým systémem - TV se satelitními programy - telefon s přímou volbou - koupelna s vanou a sociálním zařízením.

Hotel se nachází nedaleko centra města, nabízí ubytování ve 44 pokojích..

Michael Hotels Prague je společnost provozující 3 čtyřhvězdičkové pražské hotely.

Nabízíme ubytování pro individuální turisty a skupiny v privátních apartmánech, hotelech.

Hotelová rezervační online služba. Online rezervace hotelů v Praze.

Nabízíme ubytování v pokojích s vlastní koupelnou, WC, televizí, satelitem, minibarem a telefonem.

Firma provozuje 2 luxusní 4* hotely v Praze - hotel Metamorphis v Ungeltu, a hotel Constans na Malé Straně. Ubytování je na velmi vysoké úrovni, historické pokoje, luxusně vybaveny. Hotely nabízí také 3 restaurace s výběrem tradiční české a mezinárodní kuchyně, také kavárnu a pizzerii. Navštivte naši prezentaci na www.metamorphis.cz nebo ...

Nově zrekonstruovaný luxusní hotel přímo v centru na Malostranském náměstí. Vybavení pokojů: - telefon, televize se satelitními programy - minibar - pokoje se sprchovým koutem a WC.

Provozujeme výjimečný rekreační wellness komplex v Praze a širokém okolí s ubytovací kapacitou 47 pokojů, moderním konferenčním centrem, širokou nabídkou sportovních a volnočasových indoor/outdoor aktivit a health&leisure klubem.

Praní prádla pro hosty Nepřetržitě hlídané parkování Půjčovna aut Hotelové taxi Obchod s upomínkovými předměty Květiny Business studio Internet Room service Směnárna Sekretářské služby Doručovací služby Rezervace letenek, jízdenek.

Villa Milada je nově zrekonstruovaný čtyřhvězdičkový hotel, který nabízí nadstandardní ubytování, komfortně zařízené pokoje, restauraci, konferenční salonky a wellness. Hotel je situovaný v překrásné oblasti Šáreckého údolí v Praze 6 (Dejvice), pohodlně dostupný k nejvýznamnějším pražským památkám.

Hotel, ubytování Kempinski Hybernská Prague se nachází na oblíbeném místě v samém centru Prahy, v Hybernské ulici, odkud je velmi blízko jak k sídlům hlavních obchodních společností, tak k proslulým pražským pamětihodnostem, jako je Prašná brána a Obecní dům.

Nabídka ubytování v rodinném hotelu umístěním v historické sedmipodlažní neorenesanční budově z roku 1890: -67 čtyřhvězdičkových pokojů včetně 6 pokojů de lux, 2 apartmá -klimatizace -satelitní televize -radio -telefon -minibar -sejf na pokoji -pokojový servis -služby pro obchodníky -sauna.

Apartment Hotel UNGELT: -10 apartmánů -snídaně na pokoji je v ceně ubytování -parkování v hotelu za 300, - Kč na den -přímé nebo spojované telefonní linky v každém apartmánu.