Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel. Ubytování. Ukončili činnost 12/2007.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové pokoje, WC, sprcha -apartmány pro 2 osoby, WC, sprcha. Vybavení pokojů: -vlastní sociální zařízení, televizor. minibar.

Kategorie: -čtyřhvězdičkový hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -8 dvoulůžkových, sprcha, WC, TV, WIFI připojení k internetu -3 dvoulůžkové apartmány, vana, WC, TV, telefon, lednice: -svatební apartmán s vířivou vanou -business apartmán s barem -standard apartmán s rohovou vanou -možnost přistýlky. Vybavení ...

-Zprostředkování služeb -Specializovaný maloobchod -Ubytovací služby -Velkoobchod -Zprostředkování obchodu Hostinská činnost

-Ubytovací služby Hostinská činnost.

Složení pokojů: -42 2lůžkových pokojů -8 4lůžkových apartmánů. Vybavení pokoje: -koupelna se sprchou, WC, fén, TV + satelit, telefon, internet. Vybavení objektu: -zasedací místnost až 40 osob -restaurace.