Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion a Hostinec Na Křížovce
Penzion a Hostinec Na Křížovce se nachází v klidné části malebných Železných hor v okrese Chrudim. Hostům nabízíme příjemné a nikým nerušené ubytování v našem útulném rodinném penzionu. V hostinci můžete ochutnat tradiční českou kuchyni i místní speciality.
Penzion a Hostinec Na Křížovce
Boutique ubytování a winebar ve Velkých. Sklep 38 je místo, kde se snoubí tradice moravského sklípku a moderní vinařství. Vhodné pro pořádání pro menších soukromých a firemních akcí. Ubytování až pro 12 osob ve stylových pokojích.

Provoz turistického informačního centra. Nabízíme mapky a materiály o památkách, kulturních a vinařských akcích. Zajišťujeme upomínkové a dárkové předměty vztahující se k našemu regionu. Provoz vinařství s nabídkou ubytování. K dispozici máme ubytování pro 70 hostů, velký klenutý sál a nechybí ani klimatizovaná, plně vybavená školicí místnost. ...

PURA VIDA – PENZION A VINNÝ SKLEP ZAJEČÍ - ubytování v penzionu, - vinný sklep, - vinotéka.

Ubytování s bazénem v zaječí. Penzion disponuje dvoulůžkovými a čtyřlůžkovými pokoji s vlastním vstupem, kuchyňkou a koupelnou. Součástí penzionu je vlastní vinný sklep s víny od místních vinařů.

Ubytování v Zaječí. Možnost pobytu Pod zaječí věží pro 4 až 7 osob, vhodné pro rodiny s dětmi. V apartmánech v Zaječské věži - dva apartmány pro 5 osob, každý se dvěma ložnicemi, s možností přistýlky, vlastní koupelnou a kuchyní.

Penzion s vlastním vinným sklepem. Ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích pro 2, 3 nebo 4 osoby. Možnost ubytování v chaloupce s venkovním bazénem. Možnost pořádání oslav, teambuildingů ve vinném sklípku.

Degustace ve vinném sklepě nebo ve vinici. V letní sezónně celodenně otevřený samoobslužný degustační prostor s občerstvením. Vinařství poskytuje ubytování v apartmánu se 3 pokoji, obývacím pokojem s kuchyňou a terasou

Společnost Hotelklik, a.s. je jedním z největších provozovatelů penzionů a hotelů ve Špindlerově Mlýně v Krkonoších. Pobyt u nás je vhodný opravdu pro každého. Vyberou si u nás jak rodiny s dětmi, snowboarďáci tak i klienti, kteří hledají relax a soukromí. Provozujeme sedm ubytovacích zařízení na různých místech Špindlerova Mlýna. Hotel Tři ...

Hacur, s.r.o. je rodinná farma, zabývající se chovem anglického plnokrevníka. Na našich pastvinách můžete také vidět ovce plemene (Suffolk) a krávy (Aberdeen Angus). Dále naše farma nabízí ubytování ve třech prostorných apartmánech. Dvou dvoulůžkových a jednom čtyřlůžkovém. K dispozici je rovněž stylová klubovna s krbem. Nový Vojířov se nachází v ...

Penzion Hlohovec poskytuje ubytování v penzionu v malebném prostředí Jižní Moravy.

Ubytování v nově postavených apartmánech v klidném prostředí a také přímo v srdci Lednicko- Valtického areálu.

Penzion-restaurace U Halmů -kapacita 18 lůžek včetně přistýlek, -vybavení pokojů: -sociální zařízení, sprchový kout, TV, WiFi internet -možnost snídaní, polopenze, plná penze Restaurace: -45 míst, salon 38 míst -parkoviště, garáž, úschovna kol. Ubytování v rámci brněnských veletrhů a výstav. Možnost oslav v samostatném salonku.

Útulné a stylové ubytování v rodinném penzionu v nerušené části Lednice. Rádi u nás přivítáme páry, jednotlivce, skupiny přátel, rodiny, studenty nebo firemní týmy. Vrchní pokoje jsou klimatizované, v ceně je zahrnuta i snídaně. Možnost parkování u penzionu a uzamykatelná úschovna kol.

Rodinný penzion Castle-wall-inn v centru Mikulova. Penzion je situován v bývalé židovské čtvrti v blízkosti Mikulovského zámku a barokní zahrady. Kapacita ubytování 10 lůžek.

Rodinný penzion v srdci Lednicko-valtického areálu

VINAŘSTVÍ KNÁPEK s.r.o. provozuje penzion a vinařství na jižní Moravě.

Ubytování a sklep u Křiváků. Apartmány s vlastním vinným sklepem. K dispozici jsou 2 apartmány, každý pro 4-6- osob. Každý apartmán má vlastní vybavenou kuchyni, jídelní koutek s televizí. Možnost využití terasy.

Ubytování v zámeckém parku. -penzion, pension -celková kapacita 14 lůžek. UBYTOVÁNÍ je nabízeno v pěti zámeckých pokojích se starožitným nábytkem: „modrý pokoj“ „oranžový pokoj“ „květinový pokoj“ „svatební pokoj“ a „lovecký apartmán“ v zahradě. 2 x dvoulůžkové, 2x čtyřlůžkové, lovecký apartmán. Zahrada s venkovním krbem a letní ...

Penzion poskytuje klidné ubytování pod hřebenem Pálavy s výhledem na Novomlýnské nádrže. Dvou a třílůžkové klimatizované apartmány s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením. K dispozici je úschovna kol a parkování, plně vybavená kuchyňka.

Ubytování v apartmánu v klidné lokalitě Novomlýnských nádrží. Vhodné pro rodinou dovolenou, skupiny přátel, menší firemní akce.

Penzion poskytuje ubytování v příjemně zařízených dvou až čtyřlůžkových pokojích s atmosférou venkova. Možnost zajištění snídaní. K dispozici je i samoobslužný obchůdek, kde je možné zakoupit kávu, čaj, chlazené víno, pivo, limonády a pochutiny. Hosté mohou využívat i kuchyni vybavenou nádobím, myčkou, mikrovlnnou troubou, lednicí, rychlovarnou ...

Komfortní klidné ubytování bez dětí pro milovníky vína ve stylových, prostorných apartmánech s vlastními kuchyňkami v obci Horní Věstonice, přímo pod Pálavou. Vinný sklep s bohatou vinotékou, krytý bazén, sauna, WiFi a úschovna kol. Ubytování dětí mladších 13 let není možné.

Ubytování až pro 12 osob v klidné lokalitě vhodné pro jednotlivce, rodiny s dětmi i partu přátel. Celoročně k dispozici vinný sklep, grilování ve venkovním krbu pod pergolou. K dispozici úschovna kol a parkování u objektu.

Rodinné ubytování v apartmánu pro 4-6 osob s vlastní kuchyní a jídelnou, sociálním zařízením. Hosté penzionu mají k dispozici vinárnu, sklípek, zahradu s grilem a ohniště.