Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion: -pohodlné ubytování pro celkem 50 osob ve dvou a tří lůžkových pokojích a apartmánech -restaurace -salonek -půjčovna horských kol a sportovních potřeb -rybolov na rybníku Štilec -parkování zajištěno na uzamykatelném parkovišti, garážích.

Penzion -ubytování -20 pokojů s vlastním sociálním zařízením -společenská místnost -posilovna -restaurace s denním provozem -letní terasa -parkování.

Penzion: -ubytování v plně klimatizovaných pokojích s vlastním sociálním zařízením a minibarem -restaurace, nekuřácká jídelna, letní terasa, posezení u grilu -k dispozici je bazén, tenisový kurt, minigolf, horská kola, projížďky na koních, sportovní rybolov.

Ubytování v soukromí: -částečně přestavěná zemědělská usedlost -pronajímáme zařízený byt 3 + 1 s balkónem, dvěma ložnicemi (3 a 3 lůžka), kuchyní a příslušenstvím -k dispozici je zahrada s ohništěm -v okolí je množství turistických i cykloturistických tras. Najdete nás v malé vesničce Světlá pod Javořicí, 6 km od obce Studená na ...

Ubytování penzion: - ubytování 12 lůžek / pokoje s příslušenstvím - možnost snídaně, obědy a večeře v nedaleké restaraci - uzavřené parkování - internet, wifi - kulečník - dle požadavků klientů lze zajistit půjčení kánoí, horských kol.

Služby: -ubytování v penzionu -kapacita 16 lůžek -možnost parkování v objektu.

Penzion: -ubytování s kapacitou cca 30 lůžek -restaurace s kapacitou 110 míst. -možnost pořádání firemních akcí, rodinných oslav, svateb, večírků.

Penzion. Ubytování: -zimní i letní -pro skupiny i jednotlivce -45 ubytovacích míst -školy v přírodě. Sport: -turistika -lyžování. Služby: -polopenze.

Penzion: -ubytování v centru města v pokojích i apartmánech -k dispozici koupelna a WC, kuchyňka, lednice, TV, SAT a WIFI.

Penzion: -ubytování ve12 dvoulůžkových pokojích -koupelna, WC, TV, SAT -restaurace 40 míst -salónek 20 míst -možnost školení, svatby, různé jiné příležitosti -součástí penzionu je prodejní galerie uměleckých děl.

Pension Hůrka, celoroční provoz: -parkoviště u objektu -kapacita 50 míst -6 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky -jeden apartmán -možnost snídaně v objektu -na požádání zajištění stravování.

Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, 1 čtyřlůžkový pokoj -na pokojích sprcha a umyvadlo, WC na chodbě -společná vybavená kuchyňka -apartmá pro 4 - 6 osob včetně vlastní kuchyně a sociálního zařízení -parkování na zahradě -půjčování lodí a kol.

Penzion: -ubytování v pokojích s WC a sprchovým koutem nebo vanou -stravování zajišťujeme ve vlastní restauraci.

Penzion: -ubytování -4 dvoulůžkové pokoje koupelna se sprchou, WIFI, rádio, TV, WC -parkoviště pro 3 vozy -restaurace po-ne 11.00-23.00 -česká i miutková kuchyně -české pivo -letní terasa -venkovní grily.

Penzion: -ubytování ve čtyřech apartmánech se dvěma pokoji, kuchyní, koupelnou se sociálním zařízením, společenskou místností s TV, satelitem a krbem.

Penzion: -ubytování v šesti dvoulůžkových a dvou třílůžkových pokojích.

Nově otevřený Penzion U Štoly nabízí celoroční ubytování v klidném prostředí obce Úsilné, která se nachází 6 km severně od Českých Budějovic. Penzion je ideální pro rodiny s dětmi. Kavárna U Štoly Vás zve k příjemnému posezení v Úsilném, v nekuřáckém prostředí s dětským koutkem a venkovním sezením.

Penzion je situován v krásné přírodní scenérii na jižním svahu v Národním parku Šumava, 980m nad mořem a vzdálen od středu obce Nové Hutě asi 1 km. Ideální místo pro rodinnou rekreaci a sportovní vyžití. Ideální podmínky pro běžky -upravovanéí tratě s napojením ma Zadov, Zlatou studnu, Knížení Pláně.Kvildu, Modravu a další. 5 pokojů, kapacita ...

Penzion, ubytování: -22 lůžek -dvoulůžkové a třílůžkové pokoje a dvě čtyřlůžková apartmá -TV**, satelit, minibar, WC**, sprcha -možnost přistýlky -školení, firemní akce, svatby, promoce, oslavy, ozdravné pobyty -restaurace pro 45 osob -stylové prostory bývalé mlýnice s krbem a kulečníkem -vlastní tenisový kurt s ...