Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Ubytování v soukromí. Přijměte prosím pozvání do příjemných a útulných prostor ubytování v našem rodinném domě. Ať k nám zavítáte na jednu či více nocí, věříme, že se u nás budete cítit jako doma.

Penzion - celková kapacita ubytování 28 lůžek - 2, 3, 4, 5 a 6ti lůžkové pokoje - pokoje mají vlastní sociální zařízení, připojení k internetu Restaurace - posezení u krbu 45 míst - možnost pořádání oslav, akcí

Provozování Pensionu Calla. Ubytování a restaurace.

Rodinné ubytování, penzion - kapacita 7 lůžek - kuchyň s jídelnou

Penzion - kapacita ubytování 9 pokojů a 20 lůžek - pokoje mají vlastní sociální zařízení - společná kuchyně - parkoviště