Penzion Jámy

Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Cukrárna - prodej lahůdek Penzion - celková kapacita 22 lůžek

Penzion - dvoulůžkový a třílůžkový pokoj vybaven sociálním zařízením, TV, manželskou postelí - VIP apartmán vybaven sociálním zařízením, TV, WIFI internetem - rodinný apartmán vybaven sociálním zařízením, TV Restaurace

Penzion - 6 pokojů s různou kategorií ubytování Restaurace - stálý jídelní lístek - denní menu - možnost pořádání společenských akcí - venkovní altán s krbem pro grilování - ohniště - restaurace 34 míst + salonek s krbem 20 míst + sál 50 míst + letní terasa 30 míst + venkovní altán 30 míst Ubytovna - 1 ...

Penzion- 60 míst. Ubytování. Restaurace.

Horský penzion Anna: - ubytování v pokojích se sociálním zařízením - bar a restaurace - společenská místnost s TV, kulečníkem, šipky, stolní tenis.

Rekreační zařízení: -ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích -WC, sprcha, kuchyňský kout -1 dvoulůžkový pokoj bezbarierově vybaven -společenská místnost a posilovna -půjčovna horských kol -parkoviště -celoroční ubytování -rehabilitační tělocvična.

Penzion Pod Smrčinou: -ubytování v pokojích a apartmánech s vlastním sociálním zařízením -k dispozici je kuchyně s jídelnou, společenská místnost s TV a zahrada.

Apartmány Kadleců - ubytování: -5x apartmany pro rodiny s dětmi -parkoviště -WI-FI připojení -vinotéka.

Penzion, ubytování: -apartmány -koupelna, WC, TV, SAT -parkoviště.

Ubytování v soukromí v klidném prostředí nedaleko lyžařského areálu Zadov. Vhodné pro rodiny s dětmi.

Autoservis, autoopravna. Oprava, servis: -automobily osobní, pneuservis Penzion. Ubytování: -na pokojích rádio, televize, sprcha -parkoveště -fitnes -tenisové kurty -kuchyňka k dispozici -12 lůžek, 2x pokoj, 1x apartmán, wifi připojení -bazén

Rodinný nekuřácký penzion: -ubytování s polopenzí i bez -restaurace -celoroční provoz -v místě je 5 lyžařských vleků, upravované běžecké tratě -sportovní areál Churáňov -cykloturistika -výchozí bod pro turistické a cykloturistické tratě -koupání v místě. -houbaření.

Rodinný penzion: -ubytování -7 dvoulůžkových pokojů, 2 apartmány třílůžkové s balkónem a 3 apartmány čtyřlůžkové -každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, TV, Wifi připojení k internetu -restaurace s bezbariérovým přístupem -možnost sportovního vyžití.

Penzion: -ubytování ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením -kapacita penzionu je 40 lůžek -restaurace s terasou -parkoviště ve dvoře.

Penzion. Ubytování: -2, 3, 4lůžkové pokoje -polopenze -cykloturistika -pěší turistika -vlastní hřiště -houbaření -sběr lesních plodů -koupání(12 km) -vlastní lyžařský vlek. Termín: od 1.7.1998.

Služby: -ubytování v pokojích s kapacitou 5 – 6 osob -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, televizí a wi-fi připojením -restaurace.

Služby: -ubytování v apartmánu s kuchyňkou, koupelnou a WC. Maloobchod: -knihy.

Penzion -ubytování -20 pokojů s vlastním sociálním zařízením -společenská místnost -posilovna -restaurace s denním provozem -letní terasa -parkování.

Penzion. Ubytování: -zimní i letní -pro skupiny i jednotlivce -45 ubytovacích míst -školy v přírodě. Sport: -turistika -lyžování. Služby: -polopenze.

Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, 1 čtyřlůžkový pokoj -na pokojích sprcha a umyvadlo, WC na chodbě -společná vybavená kuchyňka -apartmá pro 4 - 6 osob včetně vlastní kuchyně a sociálního zařízení -parkování na zahradě -půjčování lodí a kol.

Penzion: -ubytování ve čtyřech apartmánech se dvěma pokoji, kuchyní, koupelnou se sociálním zařízením, společenskou místností s TV, satelitem a krbem.