Penzion Jámy

Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Penzion - kapacita ubytování18 lůžek Jezdecký klub - chov a ustájení koní - jízda na koních

Penzion - kapacita ubytování 2, 3, 4 a 5lůžkových apartmánů - dětské hřiště - cyklistika

Penzion - ubytování, 7 dvoulůžkových pokojů a přistýlky - zahraha - nekuřácká restaurace

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba - bioplynová elektrárny - pohostinství - ubytování

Penzion - 4 apartmány - 2 dvoulůžkové pokoje - parkování před domem - prostor k uložení lyží a kol

Nabízíme ubytování vhodné pro rodinnou dovolenou v jižních Čechách. Náš penzion se nachází v Bechyni, v těsné blízkosti náměstí. Pokoje s vlastním příslušenstvím disponují také připojením k Wi-Fi.

Penzion, ubytování: -2 dvoulůžkové pokoje -3 apartmá -kuchyně, zahrada, teras, sauna, parkoviště -ubytování se psem.

Malý rodinný pension v centru Bechyně. Ubytovaní, vinárna: -3 dvoulůžkové pokoje -2 tří až čtyřlůžkové apartmány -všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, koupelnu, TV, WC, SAT, minibar -nadzemní bazén -ohniště a rožeň na grilování -parkování před penzionem -domácí zvíře po dohodě -stylová vinárna s otevřeným krbem a ...

Výroba, prodej: -podlahová prkna a palubky -palivové dřevo. Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových pokojích či apartmánu s vlastním sociálním zařízením a televizí -kapacita 10 lůžek.

Ubytování: -2 rodinné moderně zařízené domy -celoroční provoz -kapacita 20 míst -jedno a dvoulůžkové pokoje -apartmány -plně vybavená kuchyně -parkování v garáži.

Nabídka kvalitního ubytování v centru města, v prostředí výjimečné rodinné vily z 30.let min.století.

Penzion, pension, ubytování: -osm dvoulůžkových pokojů -sprcha, WC, TV -děti do 2 let zdarma -restaurace, pivnice -sauna -půjčovna kol -tenisové kurty -parkoviště.

Penzion, ubytování: -6 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky -2 čtyřlůžková apartmá -sociálním zařízení, telefon, televize, rádio a minibar -v ceně pokoje je zahrnuta snídaně -společenská místnost s barem -sauna, masáže -v letních měsících posezení na zahradě s ohništěm -parkoviště. Pension se nachází v centru ...

Maloobchod, prodej: -bylinky -široký výběr čajů -sirupy, likéry -kosmetické přípravky. Penzion, ubytování: -3 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky -WC, sprcha, TV, snídaně.

Penzion, ubytování: -7 lůžek -třílůžkový apartmán -WC, sprcha, lednička, vařič, TV, SAT -jednolůžkový pokoj -třílůžkový pokoj -WC, sprcha -terasa, gril, parkoviště. Ubytování v centru města, ideální zázemí pro výpravy do nedalekých lesů, k rybníkům nebo po rozmanitých uličkách středověkého města.

Služby: -ubytování -restaurace -salonek.

Penzion: -ubytování ve vile Elektra se stoletou tradicí, atmosféry 1.republiky -příjemná kuchyně, kavárna s důrazem na domácí a českou kvalitu jídla a zákusků -dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky nebo v rodinných apartmá -všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou, LCD televizorem, možnost ...

Penzion: -ubytování -18 lůžek -možnost stravování -minigolf -bazén krytý -stolní tenis.

Služby: -ubytování -restaurace -kavárna. Penzion se nachází v centru Tábora.

Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových i třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením -k dispozici je café bar a vinný sklípek -ubytování v centru Tábora.

Ubytování v penzionu. Nabízíme Vám dva plně zařízené dvoupokojové byty s vybavenou kuchyní a terasou v klidné části Tábora. Počet lůžek v každém apartmá: ložnice 2; pokojík 1; obývák nouzově 2. Byt a terasa mají výhled na zahrady a okolní rodinné domy a vilky.

Ubytování penzion: - ubytování 12 lůžek / pokoje s příslušenstvím - možnost snídaně, obědy a večeře v nedaleké restaraci - uzavřené parkování - internet, wifi - kulečník - dle požadavků klientů lze zajistit půjčení kánoí, horských kol.

Služby: -ubytování v penzionu -kapacita 16 lůžek -možnost parkování v objektu.