Penzion Jámy

Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Lukáš Nešpor provozuje rodinné vinařství s ubytováním a zaměřuje se na výrobu a prodej jakostních a přívlastkových vín.

Ubytování - 3 dvoulůžkové pokoje - 1 třílůžkový pokoj s možností přistýlky - pokoje vybavené sociálním zařízením - parkoviště.

Vinný sklep Pod Kozím hrádkem - vinařství a prostory pro posezení při víně, společenské a firemní akce. Malé rodinné vinařství v Mikulově. Sklep se nachází v centru města a je vybudován ve vápencové jeskyni. Vedle výroby vína nabízíme možnost posezení až pro 55 osob a gastronomické služby. Mimo letní turistickou sezónu je potřeba ...

Vinařství, výroba: - víno. E-shop. Degustace. Ubytování.

Nově zrekonstruované ubytování v Dolních Dunajovicích. Plně vybavený kuchyňský kout a vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. V celém areálu je wifi připojení k internetu. Venkovní zastřešené posezení. Posezení ve vinném sklepě, degustace.

Ubytování, penzion: kapacita 45lůžek. -1x dvoulůžkový pokoj Restaurace: -kapacita 45 míst -letní terasa s grilem kapacita 30 míst, terasa s bazénem 36 míst. Vinárna. Vinný sklep. Vinařství.

Penzion, ubytování. Firemní večírky, rodinné oslavy.

Penzion s vlastním vinným sklípkem se nachází v jedné z významných vinařských obcí na Moravě, Dolních Dunajovicích, s nádherným výhledem na CHKO Pálava, v blízkosti města Mikulov a vodní nádrže Nové Mlýny. Penzion nabízí ubytování v klidném prostředí.

Penzion, ubytování v soukromí - přímo nad sklepním hospodářstvím Vinařství Šoman -16 lůžek-4x4, penzion, pohostinství. - pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a TV. K dispozici je společná kuchyň plně vybavená el. spotřebiči. Úschova kol je možná ve dvoře. Pro sportovní vyžití je možnost k pronajmutí tenisových kurtů a ...

VINAŘSTVÍ OBELISK s.r.o. je vinařství s nabídkou služeb: - degustace vín - ubytování - nabídka vín na eshopu

Vinařství Hulata. -výroba vín -prodej vín -e-shop -vinný bar -ubytování.

Rodinné vinařství Skoupil provozuje: - penzion s restaurací - vinařství, vinotéka - prodej vín - svatby a firemní akce

Vinný sklep, sklípek, penzion. Vinárna -posezení kapacita 60 osob -prostor na tancování -na přání cimbálová muzika a taneční „Slovácký krůžek Ubytování -kapacita až 60 osob -2-3 lůžkový pokoj -1x pokoj pro tělesně handicapované osoby

Ubytování na jižní Moravě - apartmány.

Jaroslav Šlichta provozuje vinařství, vinné sklepy a poskytuje stylové ubytování.

Restaurace a penzion se nachází ve vinařské obci Sedlec u Mikulova za místním kostelem ve směru na Lednici. V nově zrekonstruované části se nachází nekuřácká restaurace, na kterou navazuje salonek, útulný vinný sklípek a ubytování.

Restaurace a penzion se nachází ve vinařské obci Sedlec u Mikulova za místním kostelem ve směru na Lednici. V nově zrekonstruované části se nachází nekuřácká restaurace, na kterou navazuje salonek, útulný vinný sklípek a ubytování. Ubytování. Wellness - vířivka, bazén, finská sauna.

Ubytování MODRÉ Z NEBE. Ubytování: -apartmán -3 pokoje -kapacita 10 osob -možnost přistýlky -krbová kamna -kuchyň -obývací pokoj -sociální zařízení -televize, rádio -dvůr s bazénem a grilem -Wifi -vinný sklep -možnost degustace.

Ubytování v penzionu v šesti pokojích, každý s vlastním sociálním zařízením. pokoje vybaveny ledničkou a TV na pokoji, WIFI v celém penzionu, k dispozici společná kuchyňka s kuchyňským vybavením, ledničkou. Možnost úschovy kol v kolárně, parkování v uzavřeném areálu penzionu, posezení na zahradě i na terase, venkovní bazén, ze zahrady brankou ...

Apartmány u Polanských s.r.o. se nachází v Lednici, v malebné krajině jihomoravského kraje: - vlastní sociální zařízení - TV, satelit, wifi, jídelní stůl, pohovka - kuchyňka vybavená spotřebiči - posezení na terase, balkóně

Penzion se nachází 10 minut pěší chůzí od centra Mikulova a poskytuje příjemné ubytování pro turisty i cykloturisty. vybrat si můžete dvou, tří, čtyř i pěti lůžkové pokoje, Součástí penzionu je uzamykatelná úschovna kol a parkoviště hlídané kamerou. Možnost snídaní a občerstvení.

Veronika Nešporová provozuje Apartmán Valtice v krásném prostředí jižní Moravy.

Celoroční ubytování: -20 dvoulůžkových pokojů -2 vícelůžkové pokoje -2 apartmány s kuchyňským koutem pro drobné občerstvení. -kapacita penzionu je 66 lůžek. Na pokojích: -kompletní sociální zařízení, přípojka na internet, televize. V hlavním objektu-bar, ve kterém se servírují snídaně, nebo funguje jako salonek pro akce. ...

Relaxační studio s ubytováním Služby: -péče o tělo -masáže -relaxace -detoxikace -wellness -regenerace. Kosmetické služby -ošetření kosmetikou JANSSEN COSSMETICS - obličej, dekolt, tělo - masáže -kompletní ošetření obličeji, dekoltu a těla Ubytování - 2 x dvoulůžkový pokoj ve stylu středomoří - pokoj Provence, ...

Harmonie Lednice s.r.o. provozuje penzion s 20 lůžky -ubytování, dvou, tří, čtyř, pětilůžkové pokoje, bezbariérový pokoj -na každém pokoji vlastní soc. zařízení, lednička, internet.-WIFI, klimatizace -apartmán s kuchyňkou, jídelnou, vanou (pětilůžkový) -rodinný pokoj s kuchyňkou, čtyřlůžkový -restaurace v objektu, plná penze, polopenze - ...