Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Ubytování: - apartmány pro 2 až 4 osoby, mají obytnou část s ložnicí, vybavený kuchyňský kout, koupelnu, WC, TV se satelitním příjmem a balkon. Apartmány pro 4 osoby mají navíc oddělenou ložnici. - společenská místnost - lyžárna a sušárna - tenisový kurt - venkovní bazén - ohniště.

Ubytování: • rodinné pobyty • lyžařské výcviky • školy a školky v přírodě • oslavy • firemní akce • sportovní soustředění • kapacita 41 lůžek + přistýlky (možnost dětských postýlek) • ubytování ve 2, 3, 4 a 5 lůžkových pokojích • sprchy a WC na pokojích • TV, video, satelit, WIFI připojení zdarma - restaurace, bar, venkovní ...

Penzion. Ubytování v Jizerských horách. Restaurace, bar*.

Penzion, horská chata. Ubytování v Jizerských horách.

Penzion. Ubytování v Jizerských horách. Restaurace, bar*.

Penzion. Ubytování v Jizerských horách. Restaurace.

Penzion U potoka -ubytování v apartmánech s vlastním sociálním zařízením a televizí. - využití jízdy na koních - parkování u objektu Ranč U potoka - jízdárna - výuka jízdy na koních, vyjížďky do terénu - ustájení pro koně

Penzion. Ubytování v Jizerských horách. Výjezdové školící středisko.

Rodinný penzion v centru města. Ubytování (17 lůžek).

Penzion. Ubytování v Jizerských horách. Sezónní restaurační zařízení.

Penzion. Ubytování v Jizerských horách. Restaurace.

Penzion Jasmín je umístěn v centru města Liberce, několik minut chůze od centra městské dopravy, 2 minuty chůze od Aquaparku Babylon, 15 minut autem od Skiareálu Ještěd, 10 minut od ZOO a Botanické zahrady. CENA: - 600 Kč osoba / noc bez snídaně - 680 Kč osoba /noc se snídaní UBYTOVÁNÍ: - Třináct komfortně vybavených pokojů, po dvou ...

Ubytování - penzion: - v centru Harrachova nedaleko Autobusového nádraží - ubytování ve dvou až čtyř lůžkových pokojích s vlastní koupelnou a WC - možnost vlastního vaření - společenská místnost - TV - SAT - půjčovna horských kol - půjčovna lyží - lyžařská a snowboardová škola.

Chata. Penzion. Ubytování. Restaurace.

Ubytování v apartmánech v Jizerských horách, každý s vlastní koupelnou a plně vybavenou kuchyňkou, TV+SAT, Wi-fi připojení na internet, společenská místnost s biliárem a krbovými kamny, hřiště na basketbal, terasa, ohniště, blízko koupání, lyžařské vleky a stopy.

Stylový penzion, ubytování, stravování: -2-4 lůžkové pokoje (vytápění elektrické -pokoje jsou standardně vybavené (lůžka, šatní skříň, stůl, křesla, lampy)Každý pokoj vlastní soc.zařízení -společenský kout s BTV a SAT -společenská místnost s kachlovou pecí -zahrada s ohništěm a posezením -terasa s grilem a zahradním ...

Ubytování v horském penzionu s možností stravování v příjemném prostředí roubené chalupy. Snadná dostupnost, parkování zdarma. Vhodné i pro skupiny, kapacita 40 osob. Zastávka skibusu u chaty. Psi vítáni. Celoroční provoz.

Pension. Služby: -ubytování - všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení -restaurace, gril.

Menší ubytovací zařízení vhodné pro rodinnou dovolenou. Pokoje jsou dvou až čtyřlůžkové, některé mají dvě oddělené ložnice a jsou vybaveny sprchou / WC, LCD-TV / SAT, trezorem, minibarem, telefonem a balkonem K dispozici je i kuchyňka s lednicí, mikrovlnnou troubou, vařičem, kávovarem a nádobím. V přízemí je jídelna, kde se podává snídaně, ...

Penzion je vhodný nejen pro rodinnou rekreaci, ale i pro pořádání různých sportovních či vzdělávacích akcí.Nabízíme ubytování se snídaní nebo s polopenzí. K dispozici jsou kulečník, šipky, posilovací stroj, malé hřiště, venkovní bazén, gril, úschovna kol a lyží. Nejbližší vlek Studenov je vzdálen 10 minut chůzí.