Penzion Jámy

Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Penzion, restaurace. Golfové hřiště. Služby: -výuka golfu

Penzion: -ubytování -kapacita 34 lůžek -možnost ubytování pro školy v přírodě -možnost pořádání oslav, školení -ideální pro rodiny s dětmi

Apartmán, ubytování: -kapacita 5 osob -2 ložnice -společenská místnost s vybavenou kuchyňkou -vlastní sociální zařízení -balkon -úschovna lyží a kol -garážové stání pro 2 vozy -ohniště -gril -zahradní nábytek -dětská houpačka

Penzion, ubytování: -4 dvoulůžkové pokoje -1 čtyřlůžkový apartmán - možnost půjčování kol - výlety - diskotéky - restaurace - turistika Restaurace: - možnost pořádání rauty, svatby, bankety, narozeninové i jiné oslavy, zahradní slavnosti.

Ubytování u Máchova jezera ve Starých splavech. 2-4 lůžkové pokoje s vlastním soc. zařízením. Snídaně v ceně pobytu. K dispozici je hostům společenská místnost s televizí a krbem. Vhodné pro rodiny s dětmi. Ideální pro skupiny přátel, sportovců, rodinné a firemní oslavy.

Ubytování, penzion: - devět dvou a třílůžkových pokojů - vlastní sociální zařízení

Pštrosí farma. Chov pštrosů na maso a vejce. Ubytování v soukromí - rodinný apartmán pro pět osob. Vybavení - kuchyňská linka, WC a sprcha, ložnice se třemi lůžky a palandou. Výroba: - atypické obaly - přířezy z folií. Prodej, servis, opravy: - polské automatické kotle DOMINO firmy Lukáš Mocek se zárukou 5 let - umožňují ...

Penzion - kapacita 22 lůžek s možností přistýlek

Penzion - 6 pokojů s vlastní koupelnou a WC: -1 jednolůžkový bez možnosti přistýlky -3 dvoulůžkové bez možnosti přistýlky -1 dvoulůžkový s možností 2 přistýlek -1 čtyřlůžkový bez možnosti přistýlky. Komfortní ubytování s možností turistiky i cykloturistiky Domácí nekuřácká restaurace s terasou, Wi-Fi.

Restaurace a kapacitou 50 míst, salonek s kapacitou 25 míst, terasa 32 míst. Teplá jídla, alko i nealko nápoje. Ubytování, penzion - 20 lůžek s koupelnou, WC a televizí na každém pokoji Wifi připojení k internetu.

Penzion Polevsko a hostinec Na křižovatce se nacházejí v obci Polevsko na okraji Lužických hor, nedaleko „Národního parku České Švýcarsko“. Jedná se o rozsáhlou turistickou oblast s možností využití jak letních, tak zimních sportů. Ubytovací kapacita našeho penzionu je 30 lůžek. Třída TOP ve 2 až 5lůžkových pokojích, každý pokoj má vlastní ...

Levné ubytování Máchovo jezero. Okolní romantická krajina, písečné pláže. Ubytovat se můžete v pokojích z vlastní koupelnou a WC nebo chatkách. Stravování formou polopenze.

Pension FAMI Pokoje jsou dvou, tří a čtyřlůžkové resp. apartmán se dvěmi oddělenými ložnicemi a nezávyslím vstupem do koupelny (WC)... Všechny pokoje jsou vybavené vlastní koupelnou se sprchou a WC ! Pension s celkovou kapacitou 55 lůžek je vzdálený jen 300m od pláže Máchova jezera s aquaparkem a bázeném. Pension disponuje půjčovnou kol a ...

Ubytování. Motel. Penzion. Chatky s terasou. Restaurace.

Penzion - v penzionu jsou k dispozici čtyři dvoulůžkové pokoje a jeden velký třílůžkový Kavárna - italská káva značky DiCaf - Platino, káva Lavazza - nadstandardní nabídka čajů - nealkoholické i alkoholické koktejly - zmrzlina vlastní výroby

Penzion u Máchova jezera nabízí ubytování se snídaní ve 2-3 lůžkových pokojích se sprchou, WC, TV, WiFi. K dispozici je letní terasa, bar s krbem, stolní tenis. Na své si přijdou milovníci vodních sportů, cykloturistiky, tenisu, rybaření, jízdy na koni.