Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
ubytování v 1, 2 a 3 lůžkových pokojích se společnou kuchyňkou, přístupem na zahradu a parkováním.

Ubytování: -ubytovací kapacita 28 míst -dvoulůžkové pokoje s přistýlkou, WC**, sprchový kout -dvoulůžkové apartmá -možnost zapůjčení televizoru se satelitním příjmem. Restaurace, bar: -stravování.

Celková kapacita penzionu ANDĚL je 9 dvojlůžkových pokojů – každý má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, TV, některé pokoje mají k dispozici letní terasu či možnost přistýlky. Kavárna s velkým dětským koutkem Finská sauna, masáže

Ubytování v soukromí v apartmánech ve Vrbnu pod Pradědem.

Ubytování v Beskydech v apartmánech pro 2, 4 nebo 8 osob se zahradou a společenskou místností. Upřednostňujeme pronájem celého objektu.

Služby - ubytování v apartmánech.

Ubytování pro 10 osob ve dvou čtyřlůžkových a jednom dvoulůžkovém pokoji. K dispozici je kuchyňka a TV koutek. Wifi připojení zdarma

Ubytování pro 4 osoby v apartmánu s krbem v Beskydech na hřebenu Bílého kříže. Vlastní kuchyně a jídelní kout.

Ubytování v penzionu ve dvou a třílůžkových pokojích a pěti zařízených apartmánech pro 4 až 6 osob. Na pokojích vlastní sociální zařízení a připojení k Wi-fi. Penzion má vlastní wellness - whirpool, bazén a saunu. Stravování v restauraci.

HOSTINEC VE DVOŘE - pivovar - restaurace - penzion, ubytování.

Provoz restaurace se salonkem a zahrádkou. Ubytování s kapacitou 22 lůžek v 8 pokojích.

Penzion v centru Frýdku-Místku. Ubytování v jedno, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích se snídaní ve formě bufetu. K dispozici konferenční místnost pro porady a prezentace.

Nabízí komfortní ubytování v osmi klimatizovaných pokojích. Pokoje jsou s dvoulůžkem, kuchyňským koutem a vlastním sociálním zařízení. V některých pokojích je i možnost přistýlky a domácí zvířata jsou zde povolena za poplatek.

Restaurace a Blue´s bar. a penzion s moderně vybavenými pokoji v srdci Jeseníků. Parkování pro ubytované hosty zdarma.

Služby, ubytování: - apartmány

Ubytování a restaurace - Penzion U Knoppa - 11 útulných zařízení s vlastním sociálním zařízením - zajištění celodenního stravování, minutková kuchyně - 60 míst v zahrádce a 70 míst v hospodě - wi-fi v celém objektu

Penzion Vinné sklepy: - ubytování, - penzion.

Restaurace - denní i stále menu Ubytování - apartmány

Penzion HERMES Krnov, Ježník - ubytování - 18 pokojů - restaurace - svatby, oslavy - snídaňové, denní menu

Larischova Vila Krnov - 14 vybavených apartmánů vlastní kuchyň, koupelna a WC, TV, internet - kapacita 27 lůžek, 4 přistýlek - uzavřené parkoviště - venkovní posezení s možností grilování - dětské hřiště Adresa: DĚLNICKÁ 9 794 01 KRNOV

Stylová restaurace s ubytováním v Hradci nad Moravicí. Možnost pořádání svateb a oslav.