Penzion Jámy

Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Ubytování u parku umožňuje pronájem komfortních pokojů, apartmánů a bytů v Prostějově: - krátkodobý i dlouhodobý pronájem apartmánů, komfortně zařízených pokojů a bytů s kompletním moderním vybavením.

Penzion u Paroháče: - 7dvoulůžkových pokojů - 4 třílůžkové pokoje - parkování v areálu penzionu, uzavřené parkování - kuchyně - wi-fi připojení - satelit - vířivka, sauna.

Penzion ve mlýně poskytuje ubytování: - penzion (20 osob) - apartmány dvoulůžkové, čtyřlůžkové - salonek, rodinné oslavy - posezení, terasa - školení, soustředění - wifi - možnost snídaně i celodenní stravy - vířivka - sportovní vyžití - možnost koupání - parkování zdarma v areálu - půjčovna nebo úschovna kol - grilování, ...

Společnost TRANSPET s.r.o. u¨zajiš'tuje mezinárodní dopravu a spedici. Dále také: - expresní přeprava zásilek do/ze zemí EU Vozový park: - pick-up, dodávka FRIGO/ADR - vozidla skříňová a plachtová do 24 tun. Ubytování, apartmá: - apartmá 3-4 lůžkové s celoročním ubytováním.

Pension Happy poskytuje ubytování: - nově zařízené pokoje - sál ke konání společenkých akcí - klubovna - rekreace - restaurace

Penzion U Kláštera poskytuje ubytování v penzionu: - čtyřlůžkové apartmány s kuchyní, koupelnou, sociálním zařízením a balkonem jsou kompletně vybaveny - ceny již od 250, -Kč osoba/noc.

Penzion a restaurace Alberta: - 1, 2 lůžkové pokoje, apartmán - restaurace s celodenním stravováním - možnost pořádání svatby - nekuřácká solná krčma ve dvoře - wi-fi připojení.

Rekreace Ošíkov s.r.o. poskytuje ubytovací služby ve dvou a čtyřlůžkových pokojích v penzionu. Klientům nabízí doplňkové služby v oblasti wellnes a spa, služby restauračního zařízení, bar. Jedná se komplexní služby při oslavách narozenin či jiných příležitostech jako je svatba.

Rekreační činnost Hostinská činnost

Penzion *** - 8 dvojlůžkových pokojů - apartmány - připojení k internetu - sauna - vířivka - restaurace - vinný sklípek - zahrádka Restaurace - kapacita 60 míst - balkon - salonek - denní a stálé menu - rozvoz jídla Vinárna

Penzion - celková kapacita 68 osob - ubytování ve 2 až 6 lůžkových pokojích se společným sociálním zařízením - 6 dvoulůžkových, 1 třílůžkový, 1 pětilůžkový, 5 čtyřlůžkových a 3 šestilůžkové pokoje - 1 dvoulůžkový apartmán - možnost pořádání akcí, svateb - hřiště - společenská místnost - ...

Penzion u Zedníků poskytuje ubytování: -penzion *** je umístěn v chatařské rekreační oblasti Drahanské vysočiny -4 dvoulůžkové pokoje -sociální zařízení, , minibar, , možnost přistýlky -cena 1000, -Kč/pokoj Restaurace: -kapacita 35 míst -myslivecký salonek kapacita 20 míst -možnost pořádat rauty, školení, svatby a ...

Ubytování: - kapacita 40 osob - pokoje 1, 2, 3, 4 a 5 lůžkové - parkoviště - zvířata povolena (pes, kočka) - restaurace - salonek.

Penzion u Antoníčka je rodinný penzion: - kapacita 11 lůžek na šesti pokojích se sociálním zařízením a klimatizací - možnost snídaně formou bufetového stolu.

Penzion U Jelínka Vám zařídí ubytování: - celková kapacita 16 lůžek - na všech pokojích sociální zařízení, TV+SAT, připojení k internetu - zvířata povolena. Restaurace: - kapacita 126 míst - venkovní zahrádka - vlastní parkoviště.

-Poskytování technických služeb -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Penzion Kubíček poskytuje ubytování: - kapacita 14 osob - 9 pokojů (4/1, 4/2, 1/3) - na pokojích WC, sprcha, TV+Sat, wi-fi - cena se snídaní - slevy na SENIOR PASY - slevy na ubytování PÁ - NE Restaurace pro snídaně 06.30 - 09.00. Bezplatné parkování v areálu na uzavřeném parkovišti. Vzdálenost od centra cca 10 minut chůze.

Pension Kaňák poskytuje ubytování: - kapacita - 3 pokoje, sprchový kout, kuchyňka, televize, lednička, WIFI, vlastní topení, WC - cena od 300 - 400 Kč, 1 osoba/noc

VALUMA, s.r.o. nabízí ubytování v penzionu v Prostějově s vlastním parkovištěm.

Penzion Floriánek poskytuje ubytovací služby.