Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion rodinného typu v blízkosti SKIPARKU Červená Voda s nejdelší sjezdovkou Orlických hor - 2 150 metrů a první vyhřívanou 4-sedačkovou lanovkou v České republice.

Šití oděvů na zakázku - čistění peří a výroba prošívaných dek i spacích pytlů. Pronájem tenisových dvorců, raket a míčků s možností využití tenisové školy či travnatého fotbalového stadionu. 737 526 964 Jan Kulhábek U Koupaliště -Fitnes 608 356 665 Městské koupaliště Žamberk - Zámecká 608 356 665 Žamberk - Zámecká Restaurace ...

Ubytování v soukromí Nabídka ubytování v 5 apartmánech s celkovou kapacitou 20 lůžek. K dispozici je vlastní sociální zařízení. Možnost parkování. Chov i prodej ovcí a produkce plemenných beranů.

Ubytování. Penzion, pension. penzion Říčky apartmány Říčky chata Pastviny.

Výroba: -zemědělská Agroturistika - ubytování

Penzion. Ubytování. Restaurace. -sál pro 80 osob.

Penzion. Ubytování. Restaurace: -nekuřácký salonek.

Chov koní. Ubytování, penzion.

Autoservis, autoopravna - tel. 465 391 075. Ubytování, penzion - tel. 776 171 988,

Penzion Statek u sv. Jána. Ubytování. Agroturistika. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Penzion - kapacita 36 lůžek - dvou až osmilůžkové pokoje - kuchyň - možnost zvířat - wi - fi připojení - parkování - v blízkosti koupaliště, cyklostezky, turistické trasy - k dispozici 2 společenské místnosti, stolní tenis

Penzion - 34 lůžek - 3 třílůžkové pokoje, 3 pětilůžkové pokoje - apartmán 10 lůžek Restaurace

Apartmán v rodinné usedlosti - 3 pokoje maximálně 8 lůžek - plně vybavená kuchyň - sociální zařízení - TV, satelit - vybavení pro děti pískoviště, prolézačka, houpačka - venkovní posezení - parkoviště