Penzion Jámy

Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion v Praze - kapacita 6 pokojů - ubytování v 1 - 4 lůžkových pokojích - pokoje vybavené sociálním zařízením, telefonem a internetem - společná kuchyňka s lednicí - parkoviště - možnost snídaní.

Ubytování v pokojích. Kapacita 50 míst.

Penzion HAPPY*** nabízí celoroční ubytování ve dvou, tří a více lůžkových pokojích a apartmánech. Součástí pokojů je koupelna se sprchou, toaleta, TV - SAT . Apartmány nabízejí více pokojové ubytování včetně vybavené kuchyně. Většina pokojů má balkon anebo terasu s jedinečným výhledem na přehradní nádrž Labská a horské masivy. Ubytování ...

Ubytování v 2, 3, 4 a 5 lůžkových pokojích

Ubytování - kapacita 10 apartmánů se SAT, TV, WIFI, sociálním příslušenstvím - krátkodobé i dlouhodobévybavení - kuchyň - lednice s nápoji - pokoje mají satelitní TV - koupelna s vanou, sprchou, WC - vysoušeč vlasů.

Penzion *** - kapacita 57 osob - 1, 2 a 3lůžkové pokoje - pokoje vybavené sociálním zařízením, minibarem, telefonem, televizí - restaurace - konferenční místnost - kulečník - fitness centrum Nekuřácká restaurace - kapacita 60 míst - evropská a italská kuchyně Terasa - kapacita 50 míst.

Rodinný dům, ubytování v soukromí: - kapacita 14 lůžek - 2 čtyřlůžkové apartmány se sprchou a WC - 2 třílůžkové pokoje se sprchou a WC - pokoje vybavené TV, SAT, WIFI připojení k internetu a rádiem - minibar s lednicí, kávovar a varná konvice - jídelna - parkování v uzavřeném dvoře - posezení na zahradě ...

Kavárna a penzion - volné připojení k internetu - možnost zapůjčení jízdních kol - parkoviště v místě hotelu.

Minipenzion - 2 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky - pokoje vybavené sprchovým koutem, WC, umyvadlem a TV - parkování na vlastním pozemku.

Penzion Sokolská chata - kapacita 33 lůžek - dvou, tří, čtyř a pětilůžkové pokoje - možnost přistýlek - WC a sprchy na chodbě - restaurace - uzamykatelná lyžárna - tenisový kurt - sál tělocvična - parkoviště před budovou.

Penzion a Restaurace: - 9 dvoulůžkových a 1 čtyřlůžkový apartmán.

Penzion EUROCLUB Praha. Restaurace, ubytování.

Ubytovací služby pro firemní a individuální klientelu. -zprostředkování ubytování

Cestovní agentura - ubytování v apartmánech - maximální kapacita 25 osob - připojení WIFI

Ubytování - 2 dvoulůžkové a 1 třílůžkový pokoj - samostatné sociální zařízení - kulturní ubytovánípenzion - 3 dvoulůžkové pokoje - společná kuchyňka - možnost dlouhodobého ubytování