Penzion Jámy

Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
PRIVAT PAVLŮ, ubytování v soukromí: - zahradní domek s 5ti lůžky, vlastní kuchyní a koupelnou - 2 třílůžkové pokoje s vlastním WC a koupelnou - 1 dvoulůžkový pokoj s vlastním WC a koupelnou - 350 Kč osoba/noc děti do 10 let domluvou K dispozici: zahradní krytý bazén vyhřívaný, hrací koutek pro malé děti, zahradní krb s udírnou a posezením až ...

Penzion U Pelejových - ubytování - ekofarma - sauna - relaxační zóna.

Ubytování v soukromí: -patrový rodinný domek blízko centra Telče -přes prázdniny NONSTOP -mimo prázdniny pouze o víkendech -podkroví -1 dvoulůžkový+přistýlka, balkón, TV**, satelit, sociální zařízení -v patře -1 třílůžkový -1 dvoulůžkový -sociální zařízení, TV**, satelit -kuchyňka na patře.

Ubytování: -dvoulůžkový pokoj s příslušenstvím kuchyňkou, televizí a ledničkou. -zahrada 1000m, dvůr, výhled ze zahrady na náměstí a rybník. -třílůžkový pokoj s příslušenstvím kuchyňkou, televizí a ledničkou. -Velký rodinný apartmán - dvě ložnice, TV, příslušenství a kuchyň s vybavením. Parkování a posezení ve dvoře.

Erik Jaroš poskytuje ubytování v centru města Telč, k dispozici jsou 2 apartmány, každý je vybaven vlastní kuchyní a koupelnou.

Ubytování v soukromí - kapacita 4 lůžka - parkování - zahrada - možnost cykloturistiky.

Ubytování v přírodě ve dvoulůžkových a pětilůžkovém pokoji. Na každém pokoji vlastní koupelna. Objekt má sdílenou plně vybavenou kuchyni. Vhodné pro rodiny s dětmi, cyklisty, turisty.

Pavel Vrbický s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis automobilů, pneuservis, montáže tažných zařízení, měření emisí a poskytování ubytování nejen pro zákazníky servisu.

Ubytování - kapacita 8 lůžek - společné WC a koupelna - kompletně vybavená kuchyňská linka s ledničkou - TV na pokoji - parkoviště

Apartmán - dvoulůžkový - celoroční ubytování - vlastní sociální zařízení, koupelna s vanou, kuchyňka, TV

Ubytování - v rodinném domě

Činnost: - ubytování v soukromí - poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví

Ubytování v soukromí, privat: -celkem 5 lůžek v rodinném domku 1 dvoulůžkový, 1 třílůžkový pokoj -cena 120, -Kč - 180, -Kč/lůžko/noc.

přerušení: od: 3.9.2012 Privát - 1 dvoulůžkový pokoj - 1 třílůžkový pokoj - 1 čtyřlůžkový pokoj se společným příslušenstvím - dvoulůžkové apartmán se samostatným příslušenstvím a kuchyní - možnost úschovny jízdní kol - posezení na zahradě - zahradní krb - bezdrátový internet - parkoviště

Přerušeno od 01.04.2015 do 31.12.2035. Privát Javůrková Ubytování v soukromí: -celoročně. - dva dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením - parkování na náměstí - možnost domácího zvířete.

Penzion Petra, ubytování: - 5 pokojů, 14 lůžek - možnost přistýlky

Restaurace: -5 druhů předkrmů -8-10 hotové jídla -12-13 minutkové jídla -velký výběr nealkoholických nápojů, vč. točeného nealkoholického piva -letní terasa -místnost s kulečníkem. Hotel: -apartmán velká kuchyně, spojená s obývacím pokojem, dvě ložnice (2x3 lůžka) + možnost přistýlky, koupelna s WC, rohovou vanou, sprchový kout, přípojky ...

Ubytování v soukromí - tři dvoulůžkové pokoje s TV - sociální zařízení a plně vybavená kuchyňka jsou společné - parkování u domu

Hotel, penzion s celoročním ubytováním v CHKO nedaleko Jihlavy na Českomoravské vrchovině - Čeřínek. Služby: -ubytování, stravování, restaurace -kapacita 52 lůžek -na každém pokoji balkon, sociální zařízení společné pro 2 pokoje -pro skupiny dětí (školy v přírodě, letní kurzy apod.) -svatby, promoce, recepce, ...

Penzion: -ubytování Dvoulůžkový pokoj (celý pokoj) 700 Kč/noc Třílůžkový pokoj (celý pokoj) 700 Kč/noc Čtyřlůžkový pokoj (celý pokoj) 1 000 Kč/noc Při delším ubytování poskytujeme slevy. Snídaně pro ubytované dle výběru v hodnotě cca 50 Kč/osoba Úschova kol: pro ubytované cyklisty zdarma v uzamykatelném přístřešku pro ...

Penzion, restaurace, hostinec. Celková kapacita 21 lůžek. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, vanou nebo sprchovým koutem. Restaurace: - snídaně, obědy, večeře.