Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Pohostinství: -bar. Složení pokojů: -6x dvoulůžkový se sociálním zařízením, televizí, možnost přistýlky.

Rodinný penzion (pension): - ubytování - kapacita 24 osob - 4 2pokojové a 3 1pokojové apartmány - tenisový kurt - sauna - venkovní bazén. Restaurace Možnost pořádání oslav, školení a svatebních hostin

Služby: - kosmetika - masáže Restaurace Ubytování: - 3 lužkový apartmán s televizí, kuchyňkou a sociálním zařízením se sprchou

Kategorie ubytování: -penzion Složení pokojů: -apartmány - 2 velké, 3-menší, svatební apartmán -dvoulůžkové s možností přistýlky -jednolůzkový

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -16x dvoulůžkový pokoj, vlastní sociální zařízení -4x apartmán. Pohostinství: -restaurace -jídelna - denní menu -salonek -venkovní zahrádka (terasa).

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové pokoje s či bez kuchyně -třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje.

Kategorie: -rodinný penzion s celoročním ubytováním -10 pokojů po kompletní rekonstrukci -ubytování v jedno až třílůžkových pokojích

Kategorie ubytování: -apartmán nadstandartního bytového typu pro 1 až 3 osoby

Zámeček Bojkovice: - ubytování - apartmány.

Ubytování v penzionu: -pokoje s vlastní koupelnou, wc, TV, klimatizace, lednice a wifi -kapacita 5x 2lůžkový s kuchyňkou i bez.

Koliba "U splavu" Hovězí: -kapacita kapacitou 32 lůžek Služby: -školení -semináře -kulturní akce -rodinné oslavy.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -1x apartmán, 2x lůžko+přistýlka -5x dvoulůžkový pokoj. Služby: - kadeřnictví, masáže.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové. Vybavení objektu: -restaurace.

Kategorie: -penzion, vila s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -jednolůžkové a dvoulůžkové -1 čtyřlůžkový apartmán.

Kategorie: -soukromí ve vile s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -2 dvoulůžkové se společným WC, sprchou, kuchyňkou a knihovnou. Vybavení pokojů: -telefon, rádio, ústřední topení. Vybavenost objektu: -zahrada k dispozici pro hosty.

Kategorie: -penzion, koliba - celoroční ubytování. Složení pokojů: -1, 2, 3 a 4 lůžkové pokoje, sociální zařízení, TV Vybavení objektu: -sauna -koupaliště se solárním ohřevem. Pohostinství: -restaurace pro 50 osob: -salonek pro 30 osob -vinárna pro 30 osob -česká kuchyně -grilování, krb.

Složení pokojů: - 9 dvoulůžkových pokojů - 2 třílůžkové pokoje - 1 apartmán. Vybavení objektu: -restaurace. -vinárna + terasa -salónek pro společenské akce -tenisové kurty -multifunkční hřiště. Lokalita: -koupališzě 500m -fotbalové hřiště 500m -whirpool 700m -jízda na koni 1km -cyklotrasy -turistické trasy ...

Ubytování v apartmánu na Valašské Senici (v soukromí RD). Činnost účetních poradců. Zpracovnání daňové evidence, účetnictví, daňové přiznání.

Kategorie ubytování: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové pokoje a apartmán s vlastním sociálním zařízením, TV a lednicí. -obchodník Lyoness.

Pohostinství: - pizzerie, restaurace, bar, pivnice, hospoda Ubytování: - 2x dvoulůžkový pokoj, sprcha, WC, TV - 1x apartmán pro dvě osoby, kuchyňský kout, TV, vířivá vana, WC. Pivní lázeň: - pivní koupel, masáže.

Stavební firma: - kompletní stavební činnost - topení - vodoinstalace - plynoinstalace - montáže solárního vytápění a tepelných čerpadel. Penzion Boďa Horní Němčí 380 Tel.: 572 649 096 Mobil: 777 910 381 E-mail: penzion@boda-mont.cz www.penzion.boda-mont.cz - apartmá 2-lůžkový pokoj s přistýlkou, sociální zařízení s vanou, TV, ...

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4x dvoulůžkový a 1x čtyřlůžkový