Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Stavební firma: - kompletní stavební činnost - topení - vodoinstalace - plynoinstalace - montáže solárního vytápění a tepelných čerpadel. Penzion Boďa Horní Němčí 380 Tel.: 572 649 096 Mobil: 777 910 381 E-mail: penzion@boda-mont.cz www.penzion.boda-mont.cz - apartmá 2-lůžkový pokoj s přistýlkou, sociální zařízení s vanou, TV, ...

Dovoz, import, distribuce, prodej: -krmivo, krmné směsi pro prasata, skot, koně -koncentráty. Chov: -smluvní odchov mladých koní. Sportovní jedecká stáj pro využití veřejnosti. Provozování: - ubytování ve dvou apartmánech -tenisový areál, kurty.

Kategorie: -penzion, horská chata s celoročním ubytováním: Složení pokojů - celkem 35 lůžek -dvoulůžkové, třílůžkové, pětilůžkové.

Služby: -oprava obuvi Penzion ATO: -ubytování: -3 dvojlůžkový pokoj -televize, satelit, WC**, sprcha, -možnost stravování.

Kategorie ubytování: -celoroční ubytování v soukromí. Složení pokojů: -třílůžkový pokoj s možností přistýlky, s TV, možnost vaření, zvíře po domluvě možné. Možnost parkování u objektu.

Pohostinství: - restaurace - letní restaurace - bowling - pivnice - herna. Ubytování, penzion.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4 třílůžkové pokoj s možností přistýlky. Sprcha a WC na patře.

Kategorie: -rekreační středisko, horská chata, penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -hlavní budova: -4x apartmán -1x dvoulůžkový pokoj -chatky: -3 čtyřlůžkové, sprcha, WC -2 šestilůžkové, sprcha, WC. Pohostinství: -restaurace -denní bar -zahradní terasa -salonek.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4x dvoulůžkový pokoj - sociální zařízení, vířivá vana, televize, minibar Pohostinství: -restaurace - pořádání soukromých akcí.

Penzion - 7 dvou - čtyřlůžkových pokojů s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí - jezírko s možností koupání - posezení s grilem

Penzion: - ubytování - restaurace.

Ubytování - 2 aparmány s vlastním sociálním zařízením a kuchyňským koutem - úschovna pro kola a sportovní vybavení - parkování u objektu

Stolařské práce Apartmánový dům FATRAPARK Ružomberok Montáž - obloužkové zárubně - interiérové dveře Pokládka - plovoucí podlahy

Hostinec - 2 dvoulůžkové a 1 třílůžkový pokoj se společným sociálním zařízením

-Ubytovací služby Masérské, rekondiční a regenerační služby

Ubytování v trojlůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením.

Složení pokojů: -1 jednolůžkový, sprcha, WC, -5 dvoulůžkových, sprcha, WC, s možností přistýlky. Vybavení pokojů: -rádio, televize, klimatizace, minibar, lednička, ústřední topení. Vybavení objektu: -restaurace-jídelna 30 míst -zahradní terasa 40 míst -možnost praní prádla pro hosty -půjčování jízdních kol, osobních ...