Penzion Jámy

Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Hostinec a restaurace: -restaurační a pohostinské služby Penzion: -celoroční ubytování v soukromí

Penzion: - kapacita 25 lůžek - 6 pokojů - sociální zařízení, TV, internet - parkování přímo v objektu - venkovní posezení, možnost grilovat a opékat - venkovní bazén - vlastní vlek - volejbalové hřiště - možnost jízdy na koních - cyklistika, cykloturistika, turistika Pořádání akcí HUBNEME S RADOSTÍ.

Penzion - ubytování se stravováním - pobyty u koní - ustájení koní Jezdecký areálpobyty u koní - ustájení koní

Rodinný dům - kapacita 10 osob - společná kuchyň - koupelna - společenská místnost s televizí - venkovní posezení s krbem

Výroba a prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - sportovní poháry - medaile - trofeje - sošky - talíře - plakety - vlaječky - diplomy - jiná sportovní ocenění - reklamní předměty. Pohár označíme štítkem s textem dle Vašeho přání. Ubytování. Penzion s celoročním ubytováním: - 2x čtyřlůžkový pokoj - 1x dvoulůžkový ...

Malý rodinný pivovar. Výroba: -pivo VALÁŠEK. Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -1x jednolůžkový pokoj -5x dvoulůžkový pokoj -1x luxusní apartmán. Restaurace Pivovar. objednávky na tel.: 773025454.

Penzion. Restaurace. Jízda na koních Hřitě Možnost opékaní kuřat, selat.

Penzion, ubytování: -ubytování pro cyklisty -TV v pokoji, wifi -Kuchyňka: lednice, mikrovlnka, rychlovarná konvice a možnost zapůjčení vařiče -kulečník, karambol -venkovní posezení na zahrádce s grilováním. Pizzerie a restaurace: -kapacita 30 míst -domácí kuchyně a grilování -salonek pro 14 osob -letní zahradka -velkoplošné ...

Ubytování v penzionu. Služby: - pořádání tenisových turnajů, provoz víceúčelové haly. Amatérská sportovní činnost: - pořádání turnajů - provoz tenisového areálu - trenérská činnost - tenis bar - servis, půjčovna, prodej sport příslušenství - badminton - firemní akce.

Restaurace, bar: - řecká kuchyně. Penzion: - ubytování - 11 dvoulůžkových pokojů - 1 apartmán - pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV se satelitem, internet - WIFI připojení, balkonem s terasou a trezorem. Součástí apartmá je i minibar.

Restaurace: -bezbariérová, nekuřácká -kapacita 55 míst ve dvou místnostech -venkovní terasa pro 30 osob, dětský koutek -salonek pro svatby Penzion: -12 lůžek - 3 dvoulůžkové, 2 třílůžkové pokoje -wifi připojení -parkoviště.

Apartmány: - ubytování. K dispozici jsou 3 prostorné apartmány SKY, ESSENCE a REGINA se samostatným vchodem - vhodné pro jednotlivce i celé rodiny (kuchyně, ložnice, obývací pokoj, bezpečnostní trezor, WI-FI internet, samostatné koupelny a WC). Součástí domu: - zahrada, venkovní posezení s grilem - vybavení pro děti i miminka - hřiště ...

Výroba: - kovové ploty, brány, mříže, zábradlí. Ubytovací služby. Stavební zámečnictví, kovové konstrukce.

Kulturní zařízení města: - pořádání kulturních programů - agentura kulturních souborů - provoz kina - antikvariát - obrazová galerie - pronájem prostor. Zámecký penzion: - ubytování na zámku Žerotín - 480 Kč/osoba/noc.

Rodinný penzion (pension): - ubytování - kapacita 24 osob - 4 2pokojové a 3 1pokojové apartmány - tenisový kurt - sauna - venkovní bazén. Restaurace Možnost pořádání oslav, školení a svatebních hostin

Koliba "U splavu" Hovězí: -kapacita kapacitou 32 lůžek Služby: -školení -semináře -kulturní akce -rodinné oslavy.

Ubytování v apartmánu na Valašské Senici (v soukromí RD). Činnost účetních poradců. Zpracovnání daňové evidence, účetnictví, daňové přiznání.

Koliba. Restaurace: - stravování - kapacita 80 osob. Jídla tradiční valašské kuchyně. Sobotní pravidelné cimbálové večery. Letní zahrádka. Dřevěný gril. K dispozici je ohniště k opékání. Ubytování: - 5x dvoulůžkové, třílůžkové pokoje s přistýlkou - sociální zařízení má každý pokoj.

Ubytování: -5 moderně vybavených apartnámů: -1x dvoulůžkový -3x čtyřlůžkové -1x šestilůžkový -Sociální zařízení -kompletně vybavená kuchyně včetně mikrovlnné trouby -LCD televizor -wifi -možnost postýlky pro dítě do 3 let samozřejmostí. Společenská místnost vybavená kuchyní: -mikrovlnná trouba, myčka nádobí, kráječ, mixér, ...

Penzion Zafúkané Velké Karlovice je ubytování rodinného typu, které nabízí svým návštěvníkům klidné a pohodové ubytování. Je vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak i pro příjemnou zastávku na Vaší služební cestě i nezapomenutelným místem pro strávení mnoha příjemných chvil s Vašimi přáteli. Penzion se nachází v klidném prostředí valašských hor v obci ...