Vinárna a penzion U Langrů
Ubytování na statku, Šardice
Penzion Leona
Hotel Dobruška

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Penzion - kapacita 34 lůžek - uzamykatelné parkoviště - připojení k internetu - snídaně - restaurace s terasou

Eshop: -dámské oblečení -pánské oblečení -dětské oblečení -klobouky, čepice, šátky -noční košile -obuv -ponožky -batohy -rukavice -spacáky -trekingové hole -termolahve Ubytování pod Kletí: -penzion

Ubytování v soukromí - 2 dvoulůžkové pokoje

Rodinný penzion - ubytování 4 pokoje s kapacitou 11 lůžek a možností přistýlek - vlastní sociální zařízení, TV a SAT na pokoji - jídelna - parkování v garáži nebo před penzionem - WIFI připojení k internetu - možnost posezení na zahradě

Penzion - ubytování - dvoulůžkový a třílůžkový pokoj - vlastní WC+koupelna - WI-FI připojení - PC k užití - zahrada s altánkem s možností grilování.

Penzion - ubytování v 2 - 3 lůžkových pokojích s SAT, TV, sprchou a WC - uzavřené parkoviště

Penzion - ubytování - nekuřácký objekt - klidná lokalita - WI - FI připojení

Penzion: -pokoje vybavené s vlastní sprchou, WC, kabelovou televizí, ledničkou -parkoviště uzamykatelné -recepce -bezdrátové připojení k internetu -snídaně formou švédských stolů.

Služby, ubytování: - kemp - chatky

Penzion: -nachází se v centru Českého Krumlova pod náměstím -každé apartmá má romantický nádech a obsahuje stylové zařízení s vlastní koupelnou a minibarem -stravování.

Penzion u Lipenského jezera. Ubytování v třílůžkových a dvoulůžkových pokojích. Koupelna na pokoji. Snídaně, obědy a večeře v restauraci nedaleko. Zdarma výletní balíček s pohlednicemi a týdenní nabídkou výletů po okolí.