Vinárna a penzion U Langrů
Vinařství a penzion Červinka
Ubytování na statku, Šardice
Penzion Leona
Hotel Dobruška

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Penzion Iluze zajišťuje ubytování: - penzion - 17 lůžek - TV, 1 apartmán.

Penzion Windy posktuje ubytování: - 2 - 4 lůžkové pokoje s koupelnou Sportovní vyžití: - turistika - cykloturistika - výlety autem i na kole - letní, zimní sporty - bowling - 2x lanová dráha - udržované běžecké trasy - přechod do Polska.

Čestmír Loupanec poskytuje ubytování v penzionu U Loupanců.

Penzion a restaurace Rotunda je penzion nabízející: -na všech pokojích umyvadlo, sprcha, WC, kuchyňka, lednice, kávovar, TV + SAT -cena ubytování 300-350 Kč osoba/noc -parkování ve dvoře.

Penzion Zlatý potok nabízí ubytování: -dvou až čtyřlůžkové pokoje -vybavená kuchyně, jídelna s barem a krbem -společenská místnost s biliardem -kamenná vinárna -parkování v uzavřeném areálu.

Penzion Sport: - penzion s celoročním ubytováním - kapacita 78 lůžek: - pokoje 16/2-5 s umyvadlem, 5/2 s WC a sprchou, TV, 3 apartmány-koupelna, vana, WC, kuchyň, jídelna, lednice. Celodenní stravování.

Penzion, ubytování pro rodinnou rekreaci s možností turistiky a cykloturistiky. Ubytování se snídaní, s polopenzí. Vl.sociální zařízení, parkoviště.

Penzion Gól umožňuje ubytování: - kapacita 50 lůžek - parkoviště u objektu - pes povolen.

Penzionek je penzion s celoročním ubytováním: Složení pokojů: - 2-3 lůžkové pokoje - možnost přistýlky - wifi, TV, kuchyňka. Pohostinství: -restaurace, bar.

Pension Villa Ancora nabízí ubytování: - pension *** - výhodná poloha v centru města - kapacita 18 lůžek - na pokojích sprchový kout, TV+SAT, minibar, telefon - uzavřené parkoviště v areálu.

Chata Paprsek nabízí ubytování: - pokoje 9/2, 6/3, 3/4 - na každém pokoji TV, WC, sprchový kout - restaurace 70 míst - jídelna 40 míst pro hotelové hosty - terasa 60 míst - zahrádka 50 míst - 2 vleky v blízkosti chaty.

Retro apartmány nabízí ubytování Kouty nad Desnou.

Jitka Mikulášová provozuje Penzion U školy, který nabízí celoroční ubytování v apartmánu s výhledem na město i Králický Sněžník: - vhodné pro rodinnou dovolenou nebo skupiny přátel - soukromé parkoviště u objektu, wifi připojení - kapacita 8 osob, dětská postýlka k dispozici - prostory pro úschovnu kol i lyží

Pavel Vaverčák poskytuje ubytování v roubené chalupě.

SKIING s.r.o. provozuje lyžařský areál a rekreační osadu: - Penzion Svatý Martin, - Chata Pod křížem.

Penzion Horák poskytuje: - ubytování v soukromí - kapacita 10 osob a 2 přistýlky - společná kuchyň s plným vybavením - na každém pokoji TV, SAT a WIFI

Apartmány Loučná nad Desnou poskytují ubytování.

Ubytování U bílého vlka nabízí 4 dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením, restaurace.

Horský hotel Sněženka umožňuje ubytování: - kapacita 62 osob - pokoje se sociálním zařízením a TV (2/4, 4/3, 13/2 lůžkový pokoj) - mezonetové pokoje (1/5, 1/7) - chata (8 lůžek, 2x přistýlka, 2x ložnice, kuchyňka).

Ubytování v Pensionu ANNA: - pokoje s WC a sprchou, cena od 250 Kč /osoba /noc - děti do 12 let za 200 Kč/noc - apartmány s kuchyňkou, WC a sprchou, cena od 280 Kč/osoba/noc -děti do 12 let za 230 Kč/noc Vybavení: - sauna s ochlazovacím bazénkem - venkovní bazén 4 x 6 m -krytá terasa, možnost posezení u ohniště - společenská ...

Restaurace penzion U Zámku Brněnka: -penzion s celoročním ubytováním. -jednolůžkové - čtyřlůžkové pokoje se společným sociálním zařízením na chodbě Rekreační areál: -12x čtyřlůžková chatka. Restaurace - 80 míst.

Relax Point Hynčice, s.r.o. provozuje: - Penzion Pod Zvonem - Chata Stará škola - Hospůdka U Vleku - provoz letních minikár, v zimě lyžařský areál

Jan Kubíček provozuje penzion: - dvoulůžkové pokoje - čtyřlůžkové apartmány - společenská místnost - zahrada ohniště, pískoviště, udírna - parkoviště

Výroba - vchodové a interiérové dveře - vestavné skříně - kuchyně - obložení schodů a palubkové obložení - ložnice - zahradní nábytek Řemesla, služby - truhlářské práce Chata Lenka umožňuje: - celoroční ubytování - kapacita 18-20 lůžek - gril - pískoviště - hřiště Ostružná č.7, 78825 Ostrožná