Vinárna a penzion U Langrů
Penzion Leona
Hotel Dobruška

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -kavárna, bar. Zajištění: -vlastní balneoprovoz k poskytování léčebných procedur.

Kategorie: -hotel**** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -bar -letní terasa.

Kategorie: -hotel**** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -kavárna, bar -letní terasa. Zajištění: -vlastní balneoprovoz k poskytování léčebných procedur -bazén, sauna, fitnes -tenisové kurty.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -2 dvoulůžkové apartmány -4x studio pro 2 osoby -2x studio pro 4 osoby .

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -8x dvoulůžkový pokoj -1x jednolůžkový pokoj.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -5x dvoulůžkový -3x buňka -jednolůžkový + dvoulůžkový pokoj.

Kategorie: -hotel**** s celoročním ubytováním. Provoz: -denní bar. Zajištění: -procedury -směnárna -tenisové kurty.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -PÓLA: -8x dvoulůžkový -12x jednolůžkový. -VEPŘEK: -10x dvoulůžkový -2x jednolůžkový.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -17x dvoulůžkový -5x jednolůžkový.

Kategorie: -penzion (pension) s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -19 x dvoulůžkový -5x třílůžkový -1x čtyřlůžkové apartmá.

Řetězec hotelů: - lázeňská léčba - wellness pobyty - relaxační pobyty. Ubytování.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové -apartmán pro 2-4 osoby. Pohostinství: -restaurace -salónek -letní terasa -wellness.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -12 dvoulůžkových, sprcha, WC za 800, - Kč -2 čtyřlůžkový, sprcha, WC za 1590, - Kč se snídaní -1 třílůžkový, sprcha, WC za 1250, - Kč se snídaní Vybavení pokojů: -ve všech pokojích možnost dětské postýlky -telefon, TV, wifi na pokojích. Herna, ...

Pronájem apartmánů a pokojů: -ubytování je 24 lůžek -apartmány pro 2 až 6 osob s možností přistýlky, moderní novou kuchyňkou a koupelnou -4 dvojlůžkové a 1 trojlůžkový pokoj -terasa -venkovní posezení s možností grilování -ubytování Masters of rock a Barum Rally.

Ubytování v penzionu u hráze luhačovské přehrady: -6 apartmánů s kuchyňkou, koupelnou, balkónem.

Sportovní komplex a ubytovna Zelené Sportovní komplex vhodný k pořádání sportovních akcí, turnajů, soustředění, školních výletů, firemních prezentací a školení: - sportovní hala - venkovní hřiště - ubytovna - sauna - školící místnosti - rezervace pronájmů a ubytování - sportovní kempy - soustředění a kurzy.

Složení pokojů: -7x 1lůžkových -63x 2lůžkových -8x apartmánů -2x 3lůžkové Vybavení objektu: -restaurace 120 míst -kavárna, noční klub, víceúčelový sál -školící víceúčelové místnosti -salónky -diskotéka.

Penzion Asterix v centru města: - ubytování - kapacita celkem 21 lůžek - dlouhodobé ubytování - salonek pro 25 osob - venkovní posezení s grilem - možnost uzavřené společnosti až pro 40 osob.

Penzion, ubytování: - 6 dvoulůžkových apartmá - 1 třílůžkové - 1 čtyřlůžkové apartmá se dvěma ložnicemi. Vybavení: - TV, wifi připojení - koupelny jsou vybaveny vanami - některá nadstandardní apartmá jsou vybavena hydromasážními vanami nebo vanami s perličkovou koupelí - možnost ubytování se psy.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním v soukromí. Složení pokojů: -5 dvoulůžkových pokojů, sprchový kout, WC, TV, ústřední topení. Vybavení objektu: -společenská místnost s barem a ledničkou. Vybavení lokality: -parkoviště pro hosty u objektu -možnost garáže pro hosty -nádraží vlak 500 m -nádraží bus MHD 200 m -letiště ...

Ubytování: -moderní multifunkční objekt -51 pokojů -35 twinů -10 dbl (tj. jedno velké lůžko) -1 bezbariérový pokoj -5 APT (s možností přistýlky) Vybavení pokojů: -klimatizace, TV-SAT, telefon, wifi, bezpečnostní schránka, fén, žehlič kalhot, kouřové detektory, nekuřácké pokoje. Restaurace: -kapacita 100 + 10 míst

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním -ubytování v soukromí. Složení pokojů: -2x dvoulůžkový a 1x šestilůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením, kuchyňka, TV.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Pohostinství: -bar. Složení pokojů: -6x dvoulůžkový se sociálním zařízením, televizí, možnost přistýlky.