Autobusová doprava Vám nabízí mezinárodní i vnitrostátní přepravu osob, transfery na letiště a pronájem autobusů a mikrobusů, luxusní a klimatizované vozy. Přečtěte si informace o odjezdech tuzemské i zahraniční dopravy v jízdních řádech.

Servis se zaměřením na vozy PEUGEOT, CITROEN. Autodoprava nákladní do 7, 5 t. Autodoprava osobní do 8 osob. Prodej náhradní díly značky PEUGEOT. Motoshop: -komisní prodej (i ojetých) motocyklů a příslušenství.

Autobusová přeprava Minibusová přeprava Osobní přeprava

Autobusová doprava - tuzemská i zahraničníprovoz zájezdů - v lehátkových i normálních autobusech

Autobusová doprava. - pohodlná a bezpečná autobusová doprava v ČR i zahraničí -zájezdy po celé Evropě - moderní klimatizované autobusy Setra, Mercedes-Benz a Iveco. - široká nabídka dovolené v tuzemsku i zahraničí. -dálkové linky Trutnov-Praha, Praha-Špindlerův Mlýn -regionální linky

Doprava: -autobusová -microbusová -přeprava osob -sestavení zájezdů.

Prodej, servis, leasing. -automobily IVECO -kontakt: 602355349, 602185906. Služby: -doprava -vnitrostátní -zahraniční -autobusová -generální opravy autobusů, nákladních automobilů -opravy pneumatik. Divize nákl.autodopravy, smluvní doprava, MHD, doprava po Evropě i mimo ni, cestovní kancelář.

Zájezdová vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava

Realizace vrtů na ropu a plyn do hloubek až 5000m, včetně vystrojení vrtu a čerpacích zkoušek. Hloubení vrtů na vodu a pro geotermální využití. Vrtání, vystrojování a opravy vtlačně-odběrových sond pro podzemní zásobníky plynu. Podzemní opravy sond. Nedestruktivní defeskopie materiálů, nářadí a zařízení, speciální svářečské práce. Pronájem ...

Tuzemská a mezinárodní autobusová osobní doprava. V oblasti autobusové dopravy se právem řadíme mezi nejstarší dopravce. Jsme zaměřeni především na incomingovou, kongresovou a incentivní turistiku.

Autobusová doprava, přeprava osobními automobily a minibusy. Provozujeme vnitrostátní, mezinárodní a incomingovou dopravu, na příklad transfery, okružní jízdy, fakultativní výlety, školní výlety, sportovní akce, firemní akce, svatby.

Hlavní náplní společnosti je zajištění dopravní obslužnosti v oblasti Královéhradecké a Pardubické. Autobusová doprava: -čtyři autobusové linky. Středisko dílen a vedení ve Sloupně: -Sloupno 220 530 53 Smidary IČO: 25927132 tel.: 495491064 Mobil: 603840555

Cestovní kancelář: -zájezdy cykloturistické -lyžařské -pobytové a poznávací -zájezdy na míru -zájezdy pro skupiny, firmy a školy -rafotvé zájezdy -inline zájezdy. Autobusová doprava: -Jan Pazourek -vnitrostátní i mezinárodní doprava -bus MAN -49+1 míst, klimatizace, video, lednice, WC.

Autodoprava. Nabídka služeb vnitrostátní i mezinárodní autobusové dopravy. Zajištění výletů, poznávacích zájezdů, dopravy pro sportovní kluby. Kapacita je 49 míst.

Přeprava mikrobusy Osobní doprava - mezinárodní - vnitrostátní

Autobusová doprava: -školní výlety -lyžařské zájezdy -podnikové zájezdy -doprava sportovních klubů na soutěže -zahraniční, tuzemská doprava. Autobus OAZA: -46 míst -2x televize, kávovar, WC. Mikrobus: -13 míst.

Autobusová doprava: - Střední Itálie - San Benedetto del Tronto, Martinsicuro, Villa Rosa, Alba Adriatica, Pineto, Silvi Marina - Dalmácie - Zadar, Vodice, Split, Baška Voda, Tučepi, Korčula a další - Istrie - Novigrad, Poreč, Pula, Rabac a další Doprava zahrnuje: - přepravu 1 osoby - přepravu jednoho zavazadla příručního ...

Nekuřácká restaurace - kapacita 60 míst - sál s kapacitou 100 míst Autobusová přeprava Nákup a prodej hygienického vybavení.

Nabízíme vnitrostátní i mezinárodní dopravu 19 místným a 9 místným minibusem. Autobusová přeprava BUS24.cz Vám poskytne kvalitu za rozumnou cenu!

Autobusová doprava: - pravidelné příměstské a městské linky - linková doprava. Železniční osobní doprava. Dříve Veolia Transport.

Autobusová doprava: - veřejná linková - městská hromadná - příležitostná osobní - smluvní doprava zaměstnanců. Dříve Veolia Transport.

Autobusová doprava: - veřejná linková - městská hromadná - příležitostná osobní - smluvní doprava zaměstnanců. Správa autobusových nádraží a Provoz informačních kanceláří v Kutné Hoře a Čáslavi. Dříve Veolia Transport.