Autobusová doprava Vám nabízí mezinárodní i vnitrostátní přepravu osob, transfery na letiště a pronájem autobusů a mikrobusů, luxusní a klimatizované vozy. Přečtěte si informace o odjezdech tuzemské i zahraniční dopravy v jízdních řádech.

Nabízíme: - vnitrostátní autodoprava - mezinárodní autodoprava - expresní přeprava po ČR a EU - osobní autodoprava - taxislužba.

Cestovní agentura a Autobusová doprava Poskytujeme kompletní dopravní služby v oblasti tuzemské a zahraniční přepravy osob vozidly splňujícími předpisy EU pro přepravu osob. Provozujeme Cestovní agenturu.

Mezistátní zájezdová a najímaná autobusová doprava - incoming, jednodenní i vícedenní zájezdy v ČR i zahraničí pro cestovní kanceláře a ostatní subjekty.

Služby: -autobusová doprava -pronájem autobusů školám, cestovním kancelářím -autobusy s klimatizací pro vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Autobusy: KAROSA, SLOVBUS, BOVA MAGIG.

Služby: -zajištění osobní autobusové vnitrostátní i mezinárodní dopravy -doprava kyvadlová, veřejná linková -opravy silničních vozidel -opravy autobusů Karosa -nabídka víkendového lyžování v Rakousku.

Autobusová doprava vnitrostátní, mezinárodní.

Doprava: -autobusová vnitrostátní i mezinárodní.

Provozujeme mezinárodní a vnitrostátní dopravu, autobusovou dopravu zajišťujeme moderními, luxusními busy zn. DAF BEULAS, Mercedes, Isuzu, Ford Transit.

Autobusová doprava: - tuzemská doprava - zahraniční doprava - zájezdová doprava.

Doprava: -nákladní -automobilová -mezinárodní -osobní -autobusová -aujeřáb.

Autobusová přeprava - zahraniční, mezinárodní doprava - osobní minibusy Mercedes

Autodoprava, přeprava: - autobusová osobní: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční.

Autobusová a minibusová přeprava osob KUBABUS: -tuzemská i mezinárodní -letištní transfery -fakultativní výlety -zájezdy. Vozový park: -minibus Volkswagen LT46 (17 míst k sezení + řidič) -speciální přívěsy.

Autobusová doprava Nákladní doprava: - Ford Tranzit - nákladní vozík.

Autobusová doprava Přeprava bus: Karosa LC735 Technické údaje: - 45 míst k sezení +15 míst k stání - mikrofon, radio magnetofon, televize, video - kávovar, párkovač, lednice - chlazené nápoje - přídavný úložný prostor na lyže cca 45 párů - závěs na vleky (kola, lodě) - k dispozici mobil.

Zahraniční, mezinárodní, osobní autobusová doprava, přeprava osob.

Cestovní kancelář: - Chorvatsko - Španělsko Autobusová doprava: - tuzemská - mezinárodní tel.: 281 933 001

Cestovní kancelář a autobusová doprava: - pobytové a poznávací zájezdy.

Služby: -mezinárodní kamionová doprava -autobusová doprava

Služby: -autobusová doprava (mezinárodní, vnitrostátní)