Využijte vnitrostátní a mezinárodní dodávkovou dopravu, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Spediční databanka. Volné vozy. Volná přeprava. Mezinárodní doprava. Vnitrostátní doprava. Vytěžování nákladu.

Rozvážíme obědy pro všechny zájemce v obcích Mosty u Jablunkova, Návsí a Písečné. Jedná se o seniory, ženy na mateřské dovolené a firemní zaměstnance. Dále nabízíme možnost stěhování, rozvoz stavebních a jiných materiálu. Osobní automobilovou dopravu po celé ČR. Osobní automobilová doprava 1km/10kč za každý ujetý km.

Mezinárodní a vnitrostátní zasílatelství v rámci celé Evropy. Přeprava: - kusové zásilky, celovozové náklady. Služby: - silniční doprava - železniční doprava, popř. kombinovaná - kontejnerová doprava - přeprava: - chladírenskými a izotermickými vozy - velkoobjemového i nadrozměrného nákladu - nebezpečných nákladů ...

Pobočka. Autodoprava, logistika - mezinárodní, tuzemská: - nákladní - letecká - lodní - přeprava kusových zásilek - celní služby..

Ubytovací služby: - ubytování v motorestu - kapacita 25 lůžek, na každém pokoji vlastní sociální zařízení: - 8 pokojů - dvoulůžkové, třílůžkové - 1x apartmán. Hostinská činnost: - restaurace, motorest: - denní menu - hotová jídla - steaky.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní přeprava dodávkovými vozy

Pneuservis pro osobní a užitková vozidla. Prodej: - nové a jeté pneumatiky a disky. Půjčovna přívěsů, přívěsných vozíků, přívěsů. Autodoprava: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční.

Již řadu let se zabýváme logistickou a přepravní činnosti nejen na území České Republiky, Pro naše zákazníky přepravujeme a zajišťujeme přepravy zboží po celé Evropě, proto neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Přeprava paletového zboží do 1, 5 tuny. Kancelář: Olomoucká 267/29 746 01 Opava

Prodej: -profesionální úklidová technika Služby: -správa a údržba nemovitostí -úklidové služby -stěhování -nákladní autodoprava v ČR.

Firma ALPE trans s.r.o. je dynamická společnost poskytující komplexní služby v oblasti dodávkové autodopravy. Specializujeme se na přepravu nebezpečného zboží v režimu ADR. Nabízíme služby na vysoké úrovni, v požadovaném termínu a za příznivé ceny. Sídlíme na adrese Opavská 133, Vítkov, okres Opava. Služby: - doprava, autodoprava, přeprava - ...

Společnost GARA MNP s.r.o. provádí zemní a výkopové práce, komplexní stavební činnost, nákladní a dodávkovou dopravu, prodej sypkých hmot a materiálů, zimní údržbu strojní mechanizací. Dále nabízíme vrtné práce, vrtání studní, studnařské práce, projekce. Zjišťování vodních zdrojů, poradenství, průzkum v oblasti hydrogeologie a ...

Autodoprava a autopůjčovna Jan Lukšík nabízí spolehlivé služby v oblasti dodávkové autodopravy, osobní dopravy a půjčovny osobních vozů. Sídlíme v obci Žabeň, okres Frýdek-Místek. Autopůjčovna, zapůjčení, pronájem: - osobní automobily. Naše služby, zajistíme: - dodávková autodoprava - přeprava dodávkovými vozy - kurýrní služby - osobní ...

Jmenuji se Alois Pánek a svým zákazníkům nabízím komplexní služby vnitrostátní a mezinárodní dopravy do 3, 5 t. U přepravovaného nákladu zajistím jeho naložení, upevnění na vozidle a následné složení bez jakékoliv nutné pomoci. Zakládám si na spolehlivě odvedené práci a dodržení předem dohodnutých podmínek. 

Autodoprava a spedice. Autopůjčovna. Celní deklarace.

- mezinárodní expresní přeprava - po celé Evropě - nákladní i letecká přeprava - i pravidelná spolupráce

Spedice - kaminová doprava mezinárodní i místní - nákladní přeprava s plošinou - dodávková doprava - přeprava zásilek.

Autodoprava: - nákladní doprava - vnitrostátní, mezinárodní doprava (vozidla DAF-nosnost do 3200 kg, IVECO-nosnost do 3000 kg) - mezinárodní transport - stěhování - přeprava zásilek (kusové, velkoobjemové). Volné kapacity k přepravě.

Doprava, půjčovna a servis vozidel Josef Kilhof nabízí služby v oblasti nákladní autodopravy, servisu osobních a užitkových vozidel i zapůjčení přívěsných vozíků či dodávky. Najdete nás v Krnově na ulici Vrchlického. Nákladní autodoprava: - dodávková autodoprava, Ford Transit - valník s plachtou (3 stranná shrnovačka, hydraulické ...

Provozovna: - K Šachtě 16 - 71100 Ostrava 11. Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní - nákladní - autobusová.

Pomáhají s dopravou : - do 3, 5 t - autopůjčovna - drobné opravy vozidel - osobní přeprava - prodej autodílů - půjčovna vozíků a nosičů kol - výměna skel

Autodoprava Zdenka Sabová se zaměřuje na tuzemskou i mezinárodní přepravu nákladu dodávkovými vozy. Sídlíme v Novém Jičíně. Autodoprava, služby: - dodávková autodoprava - doprava zboží do 3, 5 t. - vnitrostátní, mezinárodní přeprava nákladu.

Maloobchod, prodej, montáž, renovace: - plastová okna, dveře (interiérové, vchodové). Služby: - autodoprava - zahraniční (mezinárodní), vnitrozemská (tuzemská) do 1650 kg.