Využijte vnitrostátní a mezinárodní dodávkovou dopravu, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Doprava, autodoprava silniční: - nákladní vnitrostátní přeprava - nákladní mezinárodní přeprava - přeprava vozidly o nosnosti 3, 5 tuny.

Autopůjčovna - Půjčovna dodávek a užitkových vozidel, stěhovací služby, dodávková přeprava.

Naše společnost Vám nabízí služby v oblasti vnitrostátní, mezinárodní dodávkové dopravy do 3.5 tun. Naší prioritou je spokojený zákazník a proto dbáme na vysokou profesionalitu. Naše zkušenosti v oboru Vám navíc zaručují ty nejlepší služby. Jelikož nejsme plátci DPH, ceny jsou levnější než u konkurence....autodoprava, stěhování domů, bytů, ...

Skládka, nakládání s odpady. Svoz, likvidace: - komunální odpad - separovaný odpad - ostatní odpad - nebezpečný odpad NO - přeprava NO - roztřídění a zajištění zneškodnění NO - separace odpadu - odběr kompostovatelného odpadu. Výroba, prodej: - kompost-hnojivo - zeminový substrát. Doprava, autodoprava: - nákladní (s ...

Nabízíme vnitrostátní a mezinárodní dodávkovou autodopravu do 3.5tuny.

Prodej, maloobchod, půjčovna, servis, bazar, velkoobchod: - střešní nosiče, autoboxy, nosiče-kola, lyže, autodoplňku, autopříslušenství Výhradní dovozce: - zn. Neubox, Skibox, Surfbox-novinka v ČR, autobox vhodný pro převoz surf & ski vybavení. Doprava zdarma. Dodávkové taxi.

Nákladní autodoprava do 3, 5, tuny. Doprava, přaprava, stěhování: - dodávkovým vozidlem s valníkem s plachtou - nosnost do 2 t. Stěhovací služby včetně vyklízení a úklidu.

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská autodoprava do 3, 5 tuny - mezinárodní, zahraniční autodoprava do 3, 5 tuny. Služby: - stěhování, vyklízení a převozy v okolí města Havířov, Karviná, Orlová, Bohumín, Český Těšín, Frýdek-Místek, Ostrava, Opava, Fulnek, Krnov, Hlučín, Příbor, Kopřivnice, Nový Jičín. Motokárová ...

Dodávková doprava IVECO DAILY. Stěhování v Ostravě dodávkou.

FREE ZONE OSTRAVA a.s. - svobodné celní pásmo. Služby: -svobodné celní pásmo -komplexní celní služby -skladování ve svobodném celním pásmu -možnost výrobní činnosti ve svobodném celním pásmu -poradenská činnost

Dodávková doprava: - vnitrostátní - mezinárodní - přeprava v režimu ADR - hodinový manžel

Autodoprava, nákladní taxi, kurýrní služby, stěhovaní. Zabývám se přepravou kusových a balíkových zásilek a dalšími službami týkajícími se přepravy zboží. Specializuji se na pravidelný rozvoz zboží, přímé kurýrní služby, stěhování, nákladní taxi, vnitrostátní a mezinárodní autodoprava.

Stěhování, osobní přeprava, expresní doručovací služba a nákup do domu v Ostravě a okolí.

Prodej: - pneumatiky. Pneuservis. Výroba: - autoplachty. Autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Autodoprava: -osobní doprava -přeprava osob. Služby: -taxi, taxislužby nonstop. Výroba elektromotorů do praček.

Kurýrní služby, vnitrostátní a mezinárodní doprava dodávkovými auty do 3, 5t

Autodoprava: - dodávková - vnitrostátní a mezinárodní. Stěhovácí služby.

Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava -vnitrostátní, tuzemská -dodávkové, užikové vozy. Výroba, prodej: -plechové blatníky na jízdní kola -řídítka na jízdní kola, koloběžky.

Vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství. Expresní přeprava zásilek. Expresní balíková služba. Přeprava: - paletová - balíková - celovozová - letecká a námořní. Logistika.

Ochrana objektů a osob, bezpečností poradenství, pořadatelské služby a zebezpečení akcí, autodoprava, catering, úklidové práce.

Stěhování: - bytů, kanceláří - zahraniční, mezinárodní - i v noci. Doprava: - vnitrostátní přeprava nákladů.

Stěhování a různé přepravní služby, dodávkovou a osobní dopravu v rámci vnitrostátní a mezinárodní dopravy.