Letecká doprava se stará o přepravu osob i nákladu. Pomocí letadel je možné přepravit takřka jakoukoliv zásilku, od malých poštovních balíčků, přes standardní zásilky až po nadrozměrné náklady. Letecký transport zboží i osob je rychlý a nadmíru bezpečný.

Naše služby Každá nabídka je pochopitelně individuální, přesně dle potřeb a požadavků klienta. Rádi se Vám přizpůsobíme. Podívejte se tedy, alespoň na základní pilíře našeho rozsáhlého portfolia služeb.

Mezinárodní zasilatelství. Spedice, přeprava, doprava: - silniční - kamionová - kontejnerová námořní - letecká.

Služby: - nákladní autodoprava - doprava železniční, kontejnerová, letecká - speciální přeprava - skladování - logistika.

Služby: -nabídka vyhlídkových letů -lety pro potřeby zemědělců -zhotovení leteckých snímků.

Letenky do celého světa. Nízkonákladové lety. Náš team kvalifikovaných pracovníků je vždy připraven Vám nabídnout velmi kvalitní servis při rezervaci, prodeji letenek do celého světa a řadu dalších služeb s tím spojených. Sídlo: Jestřebická 645/10, 181 00 Praha 8 Městský soud v Praze, oddíl C, vložka 80731

Mezinárodní a tuzemská doprava a spedice: - silniční - celovozové náklady - přikládky - námořní doprava - letecká doprava - kombinovaná doprava. Kompletní logistika, skladování, poradenství. Provozovna Čelakovského 1457, 508 01, Hořice

Služby: - skladování - vnitrostátní a mezinárodní přeprava - distribuce.

Poskytujeme služby v oblasti mezinárodní dopravy a spedice. Nabízíme silniční přepravu sběrných, dílčích i celovozových zásilek. Zajišťujeme leteckou a námořní přepravu. Další logistické služby - zastupování při celním řízení, Intrastat, skladování.

Služby: - zasilatelské. Zasilatelství. Doprava, přeprava: - letecká - námořní - silniční - kombinovaná. Autodoprava, doprava: - nákladní. Export, import, pojištění: - zásilky.

Mezinárodní letiště Ostrava-Mošnov. Doprava, přeprava: - letecká. Prodej, rezervace: - letenky, letenek.

Doprava: -námořní -letecká -silniční kamionová. Další služby: -celní formality -skladování -trajektové jízdenky pro nákladní vozy. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Poskytujeme námořní, kombinované, kontejnerové a speciální přepravy. Možný nájem lodí pro sypké a kusové náklady, RO-RO a reefer lodí. Na objednávku provádíme speciální letecké přepravy letadly AN-124 a IL-76. Přeprava materiálu do všech destinací.

Letiště Chrudim Aeroklub Chrudim: -výcvik plachtařský pilotní výcvik na motorových letadlech -pilotní výcvik na ultralehkých motorových letadlech ULLa -základní parašutistický výcvik -vyhlídkové lety kluzáky a motorovými letouny (možnost akrobatických letů) -vyhlídkové lety horkovzdušným balónem -provedení ...

Odbavení letadel a cestujících: - přeprava zavazadel od letadla do terminálu - asistence při celní a pasové kontrole - transfer z letiště - speciální služby - nájem VIP salonku, salonku pro tiskové konference, limousine servis - ubytování posádky - péče o letadlo - zajištění letadla na ploše proti samovolnému pohybu - ...

Kompletní řešení služebních cest do zahraničí. Prodej letenek, zajištění aerotaxi, vízový servis, zprostředkování ubytování, pronájem automobilů, zajištění cestovního a storno pojištění. Poskytujeme nonstop asistenční službu..

Obchodní letecká doprava: -oblast letecká záchranná služba -letecká doprava osob - aerotaxi -hlídání, pozorování, měření a kontrolní lety -vyhlídkové lety -letecká práce v lesním hospodářství a ochraně životního prostředí -hašení požárů.

Provozování expresní dokumentové a balíkové a mezinárodní dopravy a přepravy: - letecké - automobilové - námořní.

Vnitrostátní a mezinárodní přeprava: -sběrná služba -skladování, rozdělování a rozvoz zásilek -letecká a námořní přeprava -kompletní celní odbavení -na požádání a speciální a chladící návěsy.

Provozování leteckých prací - pozorovací lety (lety nad krajinou) - fotografické lety - letecká škola

Provádíme: - mezinárodní expresní letecká přeprava zásilek - kompletní celní odbavení a připojištění.

Přeprava, doprava: - silniční - námořní - letecká - železniční Spedice, skladování.