Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Autodoprava, autotransport, logistika. -mezinárodní kamionová doprava -spedice, spediční činnost -vnitrostátní doprava a spedice -realizace přepravy plachtové, skříňové vozidlo. Zajištění přepravy, přeprava po celé Evropě. Celní odbavení. Disponujeme následujícím vozovým parkem: vozidla s užitečnou hmotností do 5 t, dodávky, pick-up ...

Nákladní autodoprava. Práce autojeřáby 7t a 20t, přeprava sklápěčková, kontejnerová a valníková s hydraulickou rukou do 5 t-vše vozidla (automobily) TATRA s možností připojení přívěsů. Zemní výkopové práce JCB.

Firma RPS logistic s.r.o. působí v oblasti mezinárodní kamionové dopravy již od roku 1993. Zasilatelství, autodoprava, spedice, logistika, skladování, rozvoz, transport, dopravní firma, firmy, společnosti: -vysoká kvalita vozového parku smluvních dopravců -stálý kontakt s řidiči -přeprava způsobem "Just in time"- dle jasně definovaných ...

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava. Spedice.

Stavební a zednické práce. Půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, obkladačské práce, rekonstrukce. Autodoprava.

Hlavní náplní společnosti NOSRETI a.s., divize Specialtransport jsou komplexní služby při přepravě těžkých a nadrozměrných nákladů. Jsme specialisté na dopravu nákladů o hmotnosti až 800 tun. Máme 60 leté zkušenosti v těžké dopravě a disponujeme moderním a variabilním vozovým parkem, díky kterému přepravíme jakékoliv břemeno do kteréhokoliv ...

Služby: -nákladní vnitrostátní doprava

Služby - nákladní doprava, přeprava uměleckých děl a výstavních exponátů

Práce: -zemní. -výkopové. -bourací, demoliční. -úpravy terénu. -doprava sypkých materiálů. -úklid sněhu.

Kontejnerová, nákladní doprava pro Brno a okolí: - dovoz písku, štěrku, betonu, kamení a zeminy - odvoz a likvidace stavebních sutí - odvoz a likvidace odpadu - přeprava strojů a zařízení - zemní a výkopové práce - vyklízecí práce.

Kontejnerová doprava. Nákladní autodoprava vozy FORD TRANSIT, AVIA. Výkopové práce. Stavební práce.

Nákladní doprava: - vnitrostátní - do 28t. Zemní práce.

TRUCK CENTRUM OSTROVAČICE Autodoprava, doprava, : -nadměrná a těžká přeprava NON STOP odtahová služba 602 264 444 Servis, tel.: 546 443 101 -nákladní vozidla včetně přívěsů a návěsů. Dovoz a prodej ojetých nákladních automobilů.

Odtahová služba žlutý anděl. Nákladní doprava.

Zemědělská výroba: -rozstlinná výroba -živočišná výroba. Klempířské a izolatérské práce. Silniční motorová doprava. Provozovny: -Terezín, tel:518361327-ŽV -Hovorany, tel:518375278-RV tel:518375279-ŽV.

Nákladní autodoprava - do 3, 5t Dekorování skla cínem Zámečnické práce

Kontejnerová doprava. Výkopové práce. Stavební práce.

Dodávková doprava Dodávková doprava - mezinárodní - vnitrostátní - do 3, 5t Daně Účetnictví

Doprava, spedice Vnitrostátní, mezinárodní nákladní doprava Přeprava kusových zásilek Celní deklarace