Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Stěhování: -byty -kanceláře -piana, klavír -menší trezory -stěhování nonstop.

Naše služby Každá nabídka je pochopitelně individuální, přesně dle potřeb a požadavků klienta. Rádi se Vám přizpůsobíme. Podívejte se tedy, alespoň na základní pilíře našeho rozsáhlého portfolia služeb.

Provádíme: - odvoz sutí a odpadů - přeprava písku - vyklízení půd

Nákladní doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. .

Služby: - stavební činnost - obchodní činnost - autodoprava - realitní činnost. Stavební činností se začala zabývat naše společnost v roce 2000 a od té doby jsme se vypracovali na úroveň kvalitních stavebních firem na našem trhu. Soustředíme se především na kvalitu provedených prací, kde největší odměnou je spokojenost našich zákazníků, ...

Provoz nákladní automobilové dopravy, provádění autojeřábnických prací, doprava sypkých materiálů.

Autodoprava - mezinárodní, vnitrostátní. Autoservis Pneuservis

Silniční doprava: - mezinárodní a vnitrostátní silniční přepravy kusových zásilek - mezinárodní a vnitrostátní silniční přepravy malovozových zásilek - mezinárodní a vnitrostátní silniční přepravy celovozových zásilek.

Pilařská výroba: - stavební žezivo - sbíjené vazníky. Kontejnerová doprava.

Maloobchod, prodej: -podlahové materiály. Služby: -nákladní autodoprava.

Mezinárodní spedice. Expresní přeprava zboží.

Provozování expresní dokumentové a balíkové a mezinárodní dopravy a přepravy: - letecké - automobilové - námořní.

Naše firma se zabývá stěhovacími službami všeho druhu včetně dopravy s tím spojené novými stěhovacími skříňovými vozy typu Mercedes po celé České republice a všech státech Evropské unie a zajišťuje i všechny další služby s tím související.

Cílem GapLox s.r.o. je pomáhat svým zákazníkům zlepšit výkonnost v oblasti dopravy a logistiky, především pomoci jim snížit přímé a nepřímé náklady a optimalizovat jednotlivé procesy. Naši zkušení odborníci jsou připraveni poskytnout široké portfolio služeb, jako např. zprocesování průzkumů trhů a výběrových řízení, vypracovat anylýzy, ...

Přepravní služby: - kontejnerové zásilky FCL a LCL na všechny druhy kontejnerů - spolupráce s námořními linkami a s přístavními speditéry - skladování zboží - celní řízení - celovagonové i dílčí zásilky - letecká přeprava v importu/exportu z/do všech světových celních letišť. Kamiony: - plachtové všech rozměrů a objemů - ...

Doprava automobilová nákladní - mezinárodní. Doprava kombinovaná. Doprava speciální. Doprava těžkých a nadměrných nákladů. Doprava železniční. Kontejnerová přeprava. Lodní doprava námořní. Mrazicí vozy - přeprava. Vodní doprava.

Provozujeme nákladní automobilovou dopravu.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava do 3, 5 tuny

Nabídka tuzemské i mezinárodní kamiónové přepravy.

Pořešíme autodopravu, stěhování, kurýrní službu, přepravu osob, od obálek po palety.