Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava: -námořní kontejnerová -kusová a letecká přeprava -door to door servis z/do všech světových destinací -mezinárodní a vnitrostátní sběrná služba -skladování -služby Veřejného celního skladu -zastupování v celním řízení -poradenská činnost v oblasti spedice.

Mezinárodní silniční doprava a spedice, zasilatelství a logistika

Námořní, letecká, pozemní přeprava zboží - kontejnery FCL - pojištění přepravy - investiční celky - konzultace dopravní problematiky.

Spediční činnost, nákladní doprava. Zasilatelství, spedice: - mezinárodní i vnitrostátní - celovozové i kusové zásilky - logistika.

Společnost podniká v následujících oblastech: silniční motorová doprava nákladní zasilatelství .

Přeprava kontejnerů, výměnných nástaveb a intermodálních návěsů po železnici Pro spediční společnosti zajišťujeme železniční operátorskou činnost na evropských železnicích Ucelené vlaky BOHEMIA EXPRESS: Ostrava/Lovosice - Duisburg a zpět Ostrava/Lovosice - Hamburg a zpět

Komplexní služby v oblasti ekologie, ochrany životního prostředí a služeb průmyslové povahy: - revize nádrží a zásobníků na kapalné uhlovodíky - zkoušení těsností nádrží - čištění jímek, záchytných van a lapolů včetně odvozů - zneškodňování ropných kalů - revize mobilních cisteren a automobilových návěsů a přívěsů - povrchová úprava ...

autodoprava ČR + EU, kurýrní služby, rozvoz zásilek

Odvoz odpadu. Odvoz suti. Vyklízení. Kontejnerová doprava.

Skladování: - 12000 m2 temperované plochy - režim celního a provozního skladu - skladování v regálech, na volné ploše - manipulační technika VZV do 12, 5 t, po dohodě i těžší kusů - řízení skladu v systému TRIS - ON LINE propojení s klientem - přenos dat - balení zboží - konfektionování zboží - kompletace ...

Firma Autorio s.r.o. se zabývá dovozem aut ze zahraničí, prodejem ojetých automobilů a také odtahovou službou. Nabídka automobilů: - Opel - Fiat - Škoda - Ford - Audi - Toyota - Alfa Romeo - Renault - Land Rover - Seat - Nissan.

Zajišťování skladování zboží a správa spojená se skladováním zboží, zasilatelství, činnost celního deklaranta.

Zabýváme se mezinárodní a vnitrostátní přepravou.

Autodoprava. Firma Milan Vomastek byla založena roku 1993. Od té doby funguje pro dopravu a převozy materiálu ve stavebnictví. Během uplynulých let došlo k modernizaci vozového parku. Současné vybavení firmy umožňuje přepravu dlouhých nákladů.

Naše firma poskytuje mezinárodní i vnitrostátní přepravu všemi typy vozidel. Dále se zabýváme vnitrostátní sběrnou a kurýrní službou s překladišti na 5 místech v ČR a 5 místech na Slovensku. Dodání zboží do 24 hod v ČR i SK. Logistické poradenství.

Silniční, letecká, námořní a sběrná doprava ze zahraničí do České republiky.

Naše služby: - mezinárodní, vnitrostátní doprava - trajektová přeprava.

Mezinárodní zasílatelství. Služby: - sběrná služby a přikládka - kamionová doprava - tuzemská, mezinárodní - námořní přeprava.

Mezinárodní silniční nákladní doprava, spedice, logistika a skladování ( vlastní sklad v Dobřichovicích ), přeprava ADR, přeprava zboží pod kontrolovanou teplotou.

Zajištění taxislužby, vnitrostátní a mezinárodní osobní i nákladní autodopravy.

Autodoprava, přeprava nákladu do hmotnosti 3800 kg 15 palet, auto s hydraulickým čelem, paletový vozík, shrnovací plachta

Spedice, zasilatelství, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní, silniční, letecká, námořní - zásilky - kusové, celovozové - expresní přeprava - pravidelné trasy. Služby: - pojištění-přepravované zboží - celní deklarace: - zboží-odbavení při dovozu, vývozu tranzitu - zastupování v celním řízení - zajištění - celní dluh - ...