Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a přeprava, spedice: -pravidelný export a import -přeprava expresních zásilek -kamionová doprava -velkoobjemová přeprava.

Služby: -mezinárodní zasilatelství -vnitrostátní zasilatelství -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -provozování cestovní agentury -zemědělství, včetně prodeje nezpracovaných zemědělských výrobků. Doprava, letecká, lodní, silniční, železniční.

Služby: - skladování zboží - komplexní dopravní - logistické služby - moderní, bezpečné skladování zboží v temperované hale - skladovací, manipulační servis - balení a přebalení zboží – foliování, přebalení do jiných obalových materiálů, na jiné palety - kontrola kvality zboží – výrobek je přijat a vydán na sklad v požadovaném ...

Doprava: -expresní zásilková služba (kusové zásilky do 500 kg) -přeprava zboží pro jednotlivce i firmy -vozy PICK UP WAN -ČR i SLOVENSKO.

Služby: - nákladní autodoprava mezinárodní - spedice

Držitel licence PNEUS EXPERT. Velkosklad, velkoobchod, maloobchod, prodej pneumatik: -osobní, nákladní, traktorové a speciální Pneuservis: -osobních a nákladních pneumatik -vyvážení i nákladních pneumatik -huštění inertním plynem SECUR PNEU -úschova sezonních, protektorování a likvidace ojetých pneumatik -prodej-sněhové řetězy, ...

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní - expresní dodávková přeprava Kamionová doprava. Logistika. Spedice: - po celé Evropě.

Skladovací služby. Logistika. Mezinárodní silniční přeprava. Zajištění: - letecká přeprava z ČR a SR do většiny světových destinací - námořní přeprava kontejnerů a kusových zásilek do celého světa. Nákladní doprava. Mezinárodní a vnitrostátní železniční zasilatelství.

Autodoprava. Mezinárodní kamionová doprava MKD, nákladní (zajištění přepravy do všech států v Evropě). Tuzemská kamionová doprava-nákladní. Export-přeprava nábytku do západní Evropy (skříňové návěsy). Spedice (vlastní vozy+smluvní přepravci). Zasilatelství. Logistika. Transport-přeprava. Celní deklarace. Veřejný celní sklad: ...

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní

Služby: - mezinárodní kamionová doprava se zaměřením na Itálii.

Zámečnictví, nástrojářství. Autoklempíství. Karosářství. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny i nad 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Služby: -spedice -mezinárodní a vnitrostátní doprava -přeprava v režimu ADR -přeprava nadrozměrných nákladů

Rychlozásilková služba - doručení do 4hodin od převzetí po celé ČR - do 6hodin Slovensko, Rakousko - do 12hodin Německo, Polsko - do 16hodin Francie, Itálie, Benelux Logistika Doprava - nákladní (vnitrostátní a mezinárodní) - od 1kg do 24 000 kg, 120 m3 i nadrozměrné a nadměrné - pojištění zboží, ...rozvoz - svoz - zásobování ...

Provozujeme mezinárodní a vnitrostátní nákladní silniční dopravu. Autodoprava. kurýrní a zasilatelská společnost Logistika skladovaní zboží Přeprava kusových zásilek.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Brno.

Nákladní doprava: -vnitrostátní -mezinárodní. Oprava: -silniční vozidla. Obchod s dopravní technikou. Pronájem nákladních vozidel, návěsů a přívěsů. Odtahová služba nákladních vozidel.

Hlavní náplní společnosti NOSRETI a.s., divize Specialtransport jsou komplexní služby při přepravě těžkých a nadrozměrných nákladů. Jsme specialisté na dopravu nákladů o hmotnosti až 800 tun. Máme 60 leté zkušenosti v těžké dopravě a disponujeme moderním a variabilním vozovým parkem, díky kterému přepravíme jakékoliv břemeno do kteréhokoliv ...

Nákladní autodoprava, přeprava (doprava): -mezinárodní a vnitrostátní -přeprava nákladu do 3, 5 t (4 vozidla) MAN skříň, hydraulická plošina, 15 palet MAN valník s plachtou, hydraulická plošina, 15 palet dodávka Citroen Jumpy AVIA valník, plachta, hydraulické čelo, 10 palet. Pojištěn náklad u České pojišťovny, bezeškodní průběh.

Nabídka logistických služeb, komplexní logistické služby.

Činnost: - kamionová doprava - mycí linka pro kamiony - odtahová služba.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní.

Obchod, prodej: - hutní materiál, barevné kovy - měď, zinek, hliník, nikl - ocelové plechy, trubky a roxory a transformátorové nádoby. Nákladní doprava po celé Evropě: - přeprava zásilek, náklady od 10 kg do 25 tun. Skladová logistika. Celní služby.