Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava: - expresní a kurýrní přeprava - transport zakázek v ČR a EU - urgentní zásilky od 1 kg do 5, 2 t (od 1 kartonu do 18 palet, do 45 m3).

Autodoprava, doprava: -mezinárodní -kamionová, nákladní. Sídlo dle OR: -Blansko.

Mezinárodní veletržní spedice a mezinárodní kamionová doprava. Přeprava zásilek na zahraniční a tuzemské veletrhy a výstavy, kongresy a sympozia. Služby: -vykládka a dodání zboží až na stánek -zpětná doprava zboží po skončení akce -skladování zboží a prázdných obalů během akce. Doprava: -letecká -námořní -železniční ...

Autodoprava: -mezinárodní, vnitrostátní, kamionová, nákladní. Spedice, zasílatelství. Celní deklarace. Veřejný celní sklad. Skladování-pronájem skladovacích ploch. STK. Mycí linka: -nákladní automobily, autobusy. Logistika.

Služby: -montáž a demontáž výstavních stánků -zateplovací systémy Elsecco -reklamní činnost -silniční doprava - vnitrostátní a mezinárodní -prodej kancelářské, tiskařské a knihařské techniky -ekonomické poradenství.

Autodoprava: -Česká republika, Evropa -skříňová dodávka IVECO DAILY 15 m3 -palety 6 ks -2, 2 t nosnost -stěhování -zásilková služba -přeprava kurýrních expresních zásilek.

Vnitrostátní a mezinárodní doprava: -spedice, logistika -kusové i expresní zásilky -distribuce zboží -kurýrní expresní služby -skladování zboží -přepravní služby -celní odbavení v rámci celé ČR -pojištění zásilek -poradenství v oblasti mezinárodního obchodu - přepravy zboží a problémy s tím související.

Mezinárodní a vnitrostátní autodoprava: -kamionová, nákladní -chladírenská -logistika.

Profisped CZ je tým odborníků v oblasti dopravy a spedice. Přepravíme váš náklad rychle a bezpečně kamkoliv po České republice i v zahraničí. Využijte profesionální mezinárodní přepravu Profisped CZ.

Autodoprava: vnitrostátní, tuzemská, mezinárodní (velkoobjemové) Nákladní doprava, přeprava. Přeprava sypké hmoty, sypkých hmot. Sklápěcí návěs IVECO RENAULT, SCANIA. Zprostředkování prodeje ND, náhradních dílů, náhradní díly, oleje, olejů. Výroba, pěstování vína, víno: odrůdové. Výroba nápojů, nápoje. Poskytování služeb pro zemědělství a ...

Služby: -vnitrostátní doprava -mezinárodní doprava.

Doprava: -tuzemsko -mezinárodní -logistika. Služby: -skladování (etiketace, přebalování, manipulace, celní odbavení, celní jistina, atd..).

Export, import, vývoz, dovoz. Transport, logistika: -zasilatelství -spedice -outsourcing -autodoprava nákladní ČR a EU.

Spedice, zasilatelství, vytěžování: -mezinárodní -vnitrostátní -kusové zásilky. Dispečink mezinárodní dopravy. Doprava: -nákladní -osobní -autobusová. Služby: -pojištění nákladu -zpracování návrhů na celní řízení -celní deklarace, pasy, víza.

Silniční doprava nákladní: -tuzemská doprava a spedice -zahraniční doprava a spedice -plachtové návěsy 13, 6 m -chladírenské vozy -velkoobjemové náklady (JUMBO, LOWDECK) -přeprava po Evropě. Firma je držitelem certifikátu ISO* 9001 a 14001.

Doprava: -tuzemská autodoprava do 8 tun* -ramínková přeprava-logistika -vozy se zdviženými čely -logistika -zahraniční přeprava-celní služby -vlastní skladové prostory, sklady.

Mezinárodní doprava, zasilatelství, spedice: -silniční přeprava -námořní přeprava -kombinovaná přeprava -logistika -skladovací služby -silniční přeprava celovozových a kusových zásilek.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava. Sběrná služba. Logistické služby. Skladování, spedice. Přeprava nadměrných nákladů.

Udělám nákup za Vás, dle Vašeho seznamu. GFOOD.CZ - rozvoz potravin, nápojů i alkoholických a dalšího zboží po Brně a okolí: -doručení do tří hodin od objednání nebo druhý den -rozvážka i v noci -doručení do tří 120 Kč -do druhého dne 80 Kč -v případě objednávky s cenou vyšší než 2000 Kč je doprava zdarma. Rozvážka v nočních ...

Doprava: -mezinárodní silniční nákladní doprava (TIR) -kusové zboží -spediční služby. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Služby - nákladní přeprava - vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava tahači MAN a plachtovými návěsy do 24t - přeprava nebezpečného zboží.

Služby: -vnitrostátní -mezinárodní -dopravní -spediční. Nákladní vozidla - sólo a soupravy pro přepravu sypkých materiálů. Prodej: -dřevěné brikety -dřevěné pelety -grilovací sortiment -štípané dříví.

Mezinárodní, vnitrostátní zasilatelství, spedice, doprava, export, import: -vytěžování -přeprava: -kamionová, TIR -nadrozměrné, těžké náklady -přeprava kusových zásilek -doprava malotonážními vozidly do 8t (automobily i s vlekem až 24t) -celá Evropa -speciálně do zemí: EU zejména Itálie, Rakousko, Německo, ...

Služby: -mezinárodní kamionová doprava a spedice.