Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Kamionová doprava Výroba - veterinární přípravky ELIOTT pro koně

Spedice, přeprava, doprava, logistika, skladování: - vnitrostátní - mezinárodní - automobilová - železniční - námořní - kombinovaná - po celé Evropě a Asii. - sběrná služba do Ruska a Rumunska - vyclení skladování a distribuce v Rusku. Specializace na Rusko, Pobaltí a Balkán (Litva, Lotyšsko, Estonsko, Rumunsko, ...

Silniční doprava, autodoprava vnitrostátní i mezinárodní: - nákladní - dodávková - expresní - osobní - stěhování - skladování nákladu - e.kalkulačka ceny dopravy. Firma disponuje 30ti vozy, odvezeme 1kg - 25tun. Specializujeme se na rozvoz potravin po celé ČR. Zajišťujeme rozvoz potravin cisternami. Prodej piva a ...

Autoservis: Provádíme veškeré mechanické práce, GO motorů a převodovek, Diagnostika elektronických systémů, Provedení STK, seřízení geometrie, Opravy po havárii.Lakýrnické a klempířské práce Kompletní pneuservis. Autodoprava do 3, 5 t.

Skladování Přeprava - kusové zásilky Logistické služby Nákladní doprava - mezinárodní - vnitrostátní Spediční služby

Přeprava, doprava z domu do domu, zasilatelství: - tuzemská (vnitrostátní) i zahraniční (mezinárodní) kusového zboží, dodání zásilek - silniční nákladní doprava - letecká doprava - třídění zásilek a jejich dodání dle časových dispozic zákazníka - celní deklarace a zastupování v celním řízení.

Doprava: - tuzemská, zahraniční - materiálů určených k recyklaci. Služby: - spedice (spediční) - vytěžování nákladních vozidel - nakládací stroje - koupě, prodej a transport zboží.

Dodávky, prodej: - paliva - maziva - mazacíoleje - plastická maziva - asfalty - asfaltové výrobky. Cisternová doprava tuzemská i mezinárodní.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava.. - spediční služby - stěhování - přeprava osob - kusové zásilky - celní deklarace.

Autodoprava, doprava: - nákladní kamionová mezinárodní přeprava -cisternové návěsy pro přepravu potravin a ADR látek Logistika: - sklady jsou vybaveny regálovými systémy, část plochy je ale volná pro skladování nepaletizovaného zboží - vhodná manipulační technika pro vykládku a nakládku automobilů, pro vlastní manipulaci se zbožím ve ...

Doprava, spedice: -silniční motorová doprava nákladní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní -vozidla do i nad 3.5t celkové hmotnost -dodávková vozidla -zásilková služba (doprava zásilek.

Autodoprava, doprava: - nákladní - tuzemská i zahraniční.

- mezinárodní a vnitrostátní nákladní silniční doprava s následující dopravní technikou: - plachtové návěsy - skříňové návěsy - izotermické návěsy - přívěsové soupravy - speciální návěsy - dodávkové a malotonážní automobily s ložným prostorem o objemu od 15 m3 až do 120 m3

Komplexní služby v oblasti vnitrostátní a mezinárodní nákladní dopravy a zasilatelství. Zajišťujeme kurýrní přepravu zásilek a skladování.

Služby: -autodoprava, doprava-nákladní. Levná vnitrostátní a mezinárodní přeprava nákladů do 2, 5 t. V zahraniční dopravě vyřízení všech celních formalit. Přeprava i formou vytížení, přepravované zboží pojištěno.

Doprava: -mezinárodní kamionová -vnitrostátní (tuzemská). Služby: -spedice, spediční -vyhotovení, vystavení: -veškeré celní dokumenty, průvodky:

Autodoprava: - nákladní mezinárodní autodoprava do 25 tun

Doprava, autodoprava: -nákladní, mezinárodní kamionová.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a spedice. Mezinárodní přepravy kusových a celovozových zásilek po celé Evropě a na Blízký východ.

Komplexní služby mezinárodního a vnitrostátního zasílatelství Doprava, autodoprava, spedice: -mezinárodní silniční doprava do států Evropy -vnitrostátní silniční doprava -podle charakteru zboží mohou přepravy provádět vozy s valníkovými, skříňovými, chladírenskými nebo sklápěcími nástavbami -disponujeme i vozy s ...

Výhradní zástupce firmy MINERVA. Velkoobchod, maloobchod. Dodávka na klíč, včetně materiálu. Obchod: - flexibilní drenážní potrubí PVC, PE, PP, včetně tvarovek fy MINERVA Žalec - dvojvrstvé korugované kabelové chráničky včetně příslušenství a plynnové chráničky. Autodoprava nákladní a dodávková - tuzemská i zahraniční.

Autotransport Wójcik. Doprava, spedice: - mezinárodní - vnitrostátní. Trezory.Výroba, prodej a servis trezorů