Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Nákladní vnitrostátní doprava

Nákladní doprava - silniční

Nákladní doprava Výroba - elektrická energie

Nákladní doprava Taxislužba

Dopravní služby: - zasilatelství - spedice - nákladní doprava - mechanizace.

Doprava, autodoprava: - mezinárodní přeprava sypkých substrátů (materiálů). Provoz spedice-tel.: 495533033.

Firma PEKÁREK - INT. TRANSPORT S.R.O. zajišťuje mezinárodní kamionovou dopravu: - doprava, přeprava - mezinárodní (zahraniční, do zahraničí) - spediční činnost (spedice) - přeprava zajištěna vlastními vozidly do 25** t*** nákladu - specializace na přepravu po Západní a Jižní Evropě (Evropa) .

Doprava a logistika: -doprava zboží v rámci celé Evropy -specializace na EU (především Německo, Belgie, Holandsko, Francie, Španělsko a Itálie) -vlastní vozový park – plachtové i skříňové návěsy 80-100 cbm -chladírenské návěsy (potraviny, citlivé zboží na mráz či přehřátí). Těžba a prodej písku.

Nákladní vnitrostátní doprava

Česká společnost Dema Transport CZ je pobočkou italské společnosti Dema Service. Zabýváme se přepravou bílé techniky po celé Evropě a v ČR. Máme 30 vozů. Od roku 2011 využívá služby Eurowag: refundace daní, palivové karty a mýto

Autoservis Geometrie Měření emisí osobních a nákladních automobilů Autodoprava