Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Komplexní silniční a nákladní doprava - mezinárodní a vnitrostátní autodoprava - transport - spedice - vozový park.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 5t. Plynoinstalatérské práce. Montáž a servis - solární systémy. Topenářské práce. Montáž - automatické kotle na uhlí. Servis a přestavby - automatické kotle na uhlí.

Naše rodinná firma OL TRANS CZ, s.r.o. v Olomouci, kterou jsme založili v roce 1991 se zabývá přepravou valníkovými vozy v rámci celé Evropské unie. Zaměřujeme se na mezinárodní kamiónovou přepravu, vnitrostátní dopravu nákladů, spedici a autodopravu. Doprava, autodoprava: - mezinárodní kamionová přeprava - různé přepravy ve státech EU - ...

Doprava, služby: - nákladní autodoprava vnitrostání i mezinárodní - námořní - letecká.

Služby: - mezinárodní autodoprava - tuzemská autodoprava.

Mezinárodní přeprava: - doprava silniční, letecká, železniční, námořní, kombinovaná - spedice - přeprava kusových zásilek i celovozová přeprava - sběrná služba - ADR, nadrozměrné zásilky, zásilky v teplotním režimu Logistika ( překládka a uskladnění zboží, balení zásilek) Celní služby (vystavení celních dokumentů, ...

Služby: - kamionová mezinárodní a vnitrostátní doprava

Doručování: - noviny - tisk, časopisy - zásilky.

Mezinárodní spedice a logistika. Celoevropská nákladní doprava. Vnitrostátní expedice kusových nákladů. Letecké zásilky. Námořní zásilky.

Expresní přeprava zásilek z domu do domu po celé ČR do 24 hodin a SR do 24 Bratislava do 48 hodin ostaní destinace. Přeprava zásilek od 0, 1 kg - 5000 kg.

Expresní přeprava zásilek z domu do domu po celé ČR do 24 hodin a SR do 24 Bratislava do 48 hodin ostaní destinace. Přeprava zásilek od 0, 1 kg - 5000 kg. Služby pro okresy Kolín, Kutná Hora, Benešov: -doprava, expresní, kurýrní, vytěžování -skladování a distribuce zboží -paletování, fóliování, páskování -celní odbavení zásilek do ...

Výroba, montáž: - betonové prvky - silniční a stropní panely - desky, opěrné stěny - ztracené bednění Řezání a jádrové vrtání železobetonu.

Služby: - spedice - logistika - kamionová doprava mezinárodní a vnitrostátní

Nákladní autodoprava, poradenské činnosti v oblasti přepravy nebezpečného nákladu po silnici, provádění drobných staveb, úprav a oprav, údržba zeleně, letní i zimní údržba komunikací, zajišťování činnosti revizních techniků (elektro, plyn, zdvihací zařízení, tlakové nádoby), včetně školitelské činnosti, úklidové služby, provoz závodního stravování ...

Stavební činnost, úprava, údržba, oprava: - zemní práce - výkopové práce - strojní, zemní a protlačovací práce - protlaky pod vozovkou, zeminou - bourací práce, bourání - demoliční práce, demolice - odvoz, svoz suti, stavební odpad. Autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní, mezistátní kamionová doprava - přeprava ...

Autodoprava, doprava: - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava - jeřábnické práce. Opravy: - automobily.

Doprava: -silniční -kamionová -expresní kusová (individuální) -sběrná -letecká -kurýrní -cargo -námořní -kontejnerová -kusová -konvenční -jakékoliv jejich kombinace. Mezinárodní spedice.

Poradenství: - technické práce v odpadovém a vodním hospodářství. Prodej: - protiplísňové přípravky. Služby: - čištění vody - stavební činnosti v životním prostředí. Autodoprava: - osobní a nákladní přeprava.

Služby: - mezinárodní a vnitrostátní doprava - spedice Opravy: - motorová vozidla.

Naše firma vznikla v r. 2008 a má najeto více jak 100 000 km ke spokojenosti všech zákazníků. Nabízíme vnitrostátní i mezinárodní dopravu za nejlepší ceny !!!

Velkoobchod: -ovoce -zelenina. Autodoprava nákladní CZ, EU Gastro provoz: rozvoz obědů po Šternberku, Olomouci a okolí.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava. Expresní přeprava zásilek. Sběrná služba. Zásilková služba. Nadrozměrné přepravy. Cross - docking. Skladování. Logistické služby. Průmyslová řešení.

Vnitrostátní a mezinárodní doprava vozidly do 3, 5 t. Vnitrostátní a mezinárodní doprava vozidly nad 3, 5 t. Vnitrostátní a mezinárodní spedice. Stěhování.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní - do 3, 5t Zakládání a zahrady - parky - hřbitovysekání trávníků