Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Velkoobchodní prodej: -materiál vodo-topo, vodoinstalační, topenářský. Nákladní silniční autodoprava-dodávka.

Nabízíme mezinárodní a vnitrostátní osobní dopravu minibusy a limuzínami až pro 8 osob, mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodopravu do 2, 2 tuny.

Autodoprava nákladní, kamionová: -vnitrostátní -mezinárodní, zahraniční. Spediční služby. Zastoupeny relace Benelux, SRN, Francie, Itálie, Anglie, Španělsko a Portugalsko.

Kovovýroba. Zámečnictví. Výroba, montáž, projekce: -stavební ocelové konstrukce, haly. -stroje s mechanickým pohonem: -dopravníky -elevátory -lisy pro stavebnictví (pro cihelny) -generální opravy. Autodoprava. Silniční motorová doprava: -nákladní -jeřáb 8 t, 20 t -Liaz s hydraulickou rukou -Avia-valník. Svářečské ...

Služby: -Autodoprava -vnitrostátní autodoprava -mezinárodní autodoprava -3 dodávky PEUGEOT BOXER do 3, 5t -AVIA valník nad 3, 5t.

Nákladní autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní.

Nákladní nadrozměrná doprava těžké mechanizace po Evropě. Služby, práce: -přeprava nadměrných nákladů -jeřábové práce -Doprovody -Povolení.

Čerpání betonu při stavbách: -rodinných domů -obchodních center -bazénů -průmyslových podlah -čističek odpadních vod. Vozidla: -Liaz, Tatra, Mercedes. 4 čerpadla na beton.

Kontajnerová doprava. Odvoz suti, zeminy, komunálního odpadu, odvoz stavebního odpadu. Prodej: -stavebního materiálu, písek, štěrk, přírodního kamene, drcený kámen, palivové dřevo, uhlí.

Provádíme montáž i prodej: -stavba rodinných a bytových domů -výroba a stavba betonových plotů -betové ploty -široká nabídka -zaměření -doprava -montáž.

Služby: - nákladní kamionová doprava.

Činnost: - autodoprava - zemní, výkopové práce.

Nákladní doprava: - mezinárodní - vnitrostátní Spedice.

Doprava, spedice - mezinárodní nákladní přeprava osobních automobilů.

Služby: -kontejnerová doprava Práce: -zemní

Přepravu sypkých materiálů a zemědělských plodin. Autodoprava.

Expresní přeprava zásilek z domu do domu po celé ČR do 24 hodin a SR do 24 Bratislava, do 48 hodin ostaní destinace. Přeprava zásilek od 0, 1 kg - 5000 kg. Služby pro okresy Kolín, Kutná Hora, Benešov: -doprava, expresní, kurýrní, vytěžování -skladování a distribuce zboží -paletování, fóliování, páskování -celní odbavení zásilek do i ze ...

Nákladní autodoprava. Práce autojeřáby 7t a 20t, přeprava sklápěčková, kontejnerová a valníková s hydraulickou rukou do 5 t-vše vozidla (automobily) TATRA s možností připojení přívěsů. Zemní výkopové práce JCB.

Zemědělská výroba: -rozstlinná výroba -živočišná výroba. Klempířské a izolatérské práce. Silniční motorová doprava. Provozovny: -Terezín, tel:518361327-ŽV -Hovorany, tel:518375278-RV tel:518375279-ŽV.

Služby: -doprava -autodoprava -logistika -skladování. Sídlo: Přívozní 1054/2 170 00 Praha 7 Holešovice. Sklad: Brněnská 59/B 695 01 Hodonín.

Autodoprava: -silniční motorová nákladní zahraniční -mezinárodní doprava -doprava pod řízenou teplotou-chladící vozy 3, 5t -skříňové, prachotěsné vozy Provozovna: Na Výkoně 3035, Hodonín

Autodoprava. Silniční, motorová, nákladní, osobní, vnitrostátní, zahraniční, mezinárodní doprava.

Odtahová služba. Převoz materiálu do 2t.

Autodoprava: -mezinárodní -tuzemská -kontejnerová přeprava včetně nebezpečných odpadů ADR tř.2-9 -přeprava sypkých hmot.